فعالیت ۵۴۸ کانون فرهنگی و هنری در مساجد لرستان

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان از فعالیت ۵۴۸ کانون فرهنگی و هنری در مساجد این استان خبر داد.
کد خبر: ۸۶۹۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۹ - 11October 2026
به گزارش  دفاع‌پرس  از لرستان، حجت‌الاسلام «صمد حافظی» مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان، امروز «یکشنبه» در جمع خبرنگاران و هم‌زمان با سالروز بیانات رهبر شهید انقلاب اسلامی در ۱۹ مهر ۱۳۹۱، اظهار  داشت: حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای در دیدار با روحانیون استان خراسان شمالی، با دقت و ظرافت به تبیین جایگاه و مأموریت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد پرداختند.
 
کانون فرهنگی و هنری مساجد
 
وی با بیان اینکه این رهنمودها چراغ راه فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است، افزود: تأکید بر اثربخشی برنامه‌ها، مطالعه و شناخت نیازهای فکری و فرهنگی جوانان و برخورد همراه با مدارا و روی خوش با آنان، از محورهای مهم این بیانات به شمار می‌رود.
 
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با اشاره به تأکید رهبر شهید انقلاب بر همکاری کانون‌های مساجد و بسیج گفت: ایشان بر ضرورت برنامه‌ریزی، مطالعه و تجهیز فعالان فرهنگی به معرفت و استدلال تأکید داشتند تا کانون‌ها بتوانند پاسخ‌گوی نیازهای نسل جوان باشند.
 
حافظی با اشاره به شاخص‌های فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خاطرنشان کرد: احیای فعالیت‌های مسجدمحور، جذب آحاد مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان و تقویت برنامه‌های تربیت‌محور، از مهم‌ترین رویکردهای این کانون‌هاست.
 
وی افزود: کانون‌های مساجد با برنامه‌ریزی دقیق و فراهم‌کردن زمینه مشارکت حداکثری، در مسیر پرورش جوانانی متعهد، خلاق و برخوردار از مهارت‌های فردی و اجتماعی گام برمی‌دارند.
 
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان تصریح کرد: احیای حیات طیبه در جامعه اسلامی، تبیین معارف اسلامی، تربیت نسل جوان، هدایت افکار و اندیشه‌های مؤمنان، جذب نیروهای متعهد برای خدمت، پاسخ‌گویی به شبهات، معرفت‌افزایی و دعوت به خیر و صلاح، از کارکردهای مورد انتظار این کانون‌هاست.
 
حافظی با اشاره به ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اظهار  داشت: در حال حاضر ۵۴۸ کانون فرهنگی هنری فعال در لرستان وجود دارد که در مناطق شهری، روستایی و عشایری، برنامه‌های فرهنگی، هنری، آموزشی و تبیینی اجرا می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه تقویت این کانون‌ها می‌تواند به ارتقای فرهنگ عمومی و دینی جامعه کمک کند، افزود: شناسایی ظرفیت‌ها و آسیب‌های هر محله و ارائه برنامه‌های متناسب با نیازهای جوانان و نوجوانان، با محوریت ائمه جماعت مساجد، از جمله رویکردهای مورد توجه کانون‌هاست.
 
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با اشاره به چالش‌های فرهنگی پیش روی جامعه گفت: دشمنان با بهره‌گیری از فضای مجازی و تبلیغات تحریف‌آمیز تلاش می‌کنند نسل جوان و نوجوان را از آموزه‌های دینی و فرهنگی دور کنند.
 
وی فعالیت کانون‌های مساجد در فضای مجازی را نیز مورد توجه قرار داد و افزود: عمل به رهنمودهای رهبر شهید انقلاب در ۱۹ مهر ۱۳۹۱ می‌تواند زمینه تقویت فعالیت‌های فرهنگی و مقابله با آسیب‌های ناشی از محتوای انحرافی را فراهم کند.
 
حافظی در پایان تأکید کرد: ائمه جماعت، مدیران کانون‌های فرهنگی هنری، جوانان و نوجوانان عضو کانون‌ها و دیگر فعالان مسجد باید با همکاری و هم‌افزایی، برای تقویت بنیه فکری، علمی و فرهنگی نسل جوان تلاش کنند و برنامه‌های فرهنگی و هنری مساجد را متناسب با نیازهای اعتقادی و فکری آنان پیش ببرند.
 
انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار