اخبار انتظامی پایتخت؛ از کشف ۳۹۰ تن مواد پتروشیمی قاچاق تا دستگیری باند سه‌نفره سارقان

کلانتری‌ها نوک پیکان مقابله با مجرمان هستند و امنیت را در سراسر کشور تأمین می‌کنند. در این بسته خبری مهم‌ترین اخبار کلانتری‌های تهران را مرور می‌کنیم.
کد خبر: ۸۶۹۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۲ - 14October 2026

گروه جامعه دفاع‌پرس: امنیت بستر مناسب فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است؛ یکی از ارکان‌ اصلی برقرای امنیت داخلی فرماندهی انتظامی کل کشور است که همواره با اشراف اطلاعاتی و اقدامات به موقع در تمام صحنه‌ها توانسته مجرمان را به زانو درآورَد.

فراجا

کشف ۳۹۰ تن مواد پتروشیمی قاچاق به ارزش ۶۰ میلیارد تومان در شرق تهران

سردار مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، از نگهداری و توزیع مواد پتروشیمی قاچاق در انباری واقع در محدوده شهرک شمس‌آباد مطلع شدند.

وی افزود: پس از بررسی‌های اطلاعاتی و شناسایی محل، تیم عملیاتی پلیس در عملیاتی غافلگیرانه وارد عمل شد و انبار موردنظر را بازرسی کرد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: در جریان بازرسی، بیش از ۳۹۰ تن مواد پتروشیمی کشف شد که بررسی‌ها نشان داد این کالا‌ها فاقد اسناد و مدارک قانونی لازم بوده و قاچاق محسوب می‌شوند.

وی افزود: کارشناسان ارزش محموله کشف‌شده را بیش از ۶۰ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند. در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم به همراه پرونده برای رسیدگی به مرجع قضایی معرفی شد.

سردار افشاری با تأکید بر نقش مشارکت شهروندان در مقابله با قاچاق و احتکار کالا از مردم خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.

دستگیری باند سه‌نفره سارقان محتویات خودرو در شهرک فرهنگیان؛ کشف اموال مسروقه

سرهنگ عبدالوهاب علایی سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی اعلام مرکز پیام مبنی بر مشاهده افرادی در حال سرقت از یک خودرو در محله شهرک فرهنگیان، تیم‌های عملیاتی کلانتری ۱۵۰ تهرانسر بلافاصله وارد عمل شدند و طرح مهار را در خروجی منطقه به اجرا گذاشتند.

وی افزود: مأموران با شناسایی و متوقف کردن خودروی مورد استفاده متهمان، سه سرنشین آن را که دارای سوابق متعدد کیفری بودند، دستگیر کردند.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به بازرسی از خودروی متهمان گفت: در جریان این بازرسی، انواع تلفن همراه، لوازم الکترونیکی، ابزارآلات خودرو و لوازم خانگی که احتمال می‌رود از خودرو‌های مختلف سرقت شده باشند، کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: متهمان در جریان بازجویی‌های تخصصی به سرقت محتویات خودرو‌ها با استفاده از ابزار‌هایی مانند پیچ‌گوشتی اعتراف کردند و توضیح دادند که با هماهنگی راننده، پس از سرقت به‌سرعت از محل متواری می‌شدند.

سرهنگ علایی با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با سارقان، از شهروندان خواست برای پیشگیری از سرقت، از قرار دادن اشیای قیمتی در معرض دید داخل خودرو خودداری کنند و از تجهیزات ایمنی مناسب، از جمله قفل فرمان و قفل پدال، استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: بررسی‌های پلیسی برای رسیدگی به پرونده و روشن شدن ابعاد دیگر احتمالی این سرقت‌ها ادامه دارد.

دستگیری سارق حرفه‌ای منزل در تهران

سرهنگ رضا صادقی‌پور سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از منازل در محدوده کلانتری ۱۱۶ مولوی، موضوع در کمیسیون پیشگیری از سرقت مطرح و با دستور رئیس کلانتری، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان سرقت‌ها در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی افزود: تیم عملیات کلانتری مولوی با بررسی صحنه‌های سرقت و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته، موفق به شناسایی چهره سارق شد. در ادامه، مأموران هنگام گشت‌زنی به مردی با مشخصات اعلام‌شده که یک کوله‌پشتی همراه داشت، مشکوک شدند و او را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: در بازرسی از کوله‌پشتی متهم، تعدادی از اموال مسروقه و ابزار و ادوات مخصوص تخریب و باز کردن قفل منازل کشف شد. متهم پس از دستگیری به کلانتری انتقال یافت و بررسی اموال مکشوفه، مأموران را به شماره تلفن صاحب آنها رساند.

سرهنگ صادقی‌پور تصریح کرد: پس از دعوت از شاکی به کلانتری و شناسایی اموال کشف‌شده، متهم در مواجهه با شکایت مالباخته به سرقت اعتراف کرد و مدعی شد تاکنون چهار فقره سرقت انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: بررسی‌های تکمیلی نشان داد علاوه بر اموال کشف‌شده، طلا، تلویزیون، جاروبرقی، دیگر اثاثیه منزل، مقداری دلار و وجه نقد نیز از خانه شاکی به سرقت رفته است.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: پس از تشکیل پرونده، متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد و با دستور قضایی برای ادامه تحقیقات در اختیار پایگاه هفتم پلیس آگاهی قرار گرفت.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: فراجا ، سارقان ، پلیس
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار