دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: دشمن عقب‌نشینی گسترده‌ای از مرز‌های ایران در دریا‌ها داشته و الان در مقایسه با جنگ تحمیلی سوم، بیشترین فاصله را با مرز‌های ایران گرفته است.
کد خبر: ۸۶۹۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۶ - 12October 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر دریادار «فرامرز بمانی» جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌و‌گویی، با اشاره به اینکه نداجا نقاط ضعف دشمن را پس از هر دو جنگ بررسی و مطالعه کرده و متناسب با آن، مشغول تولید تسلیحات جدید است، اظهار داشت: در مقابل تاکتیک‌های جدیدی که دشمن به آن روی می‌آورد، ایران هم تاکتیک‌های جدید به کار می‌گیرد. 

دریادار بمانی

دریادر بمانی افزود: دشمن عقب‌نشینی گسترده‌ای از مرز‌های ایران در دریا‌ها داشته و الان در مقایسه با جنگ تحمیلی سوم، بیشترین فاصله را با مرز‌های ایران گرفته است.

جانشین فرمانده نداجا تصریح کرد: دشمن اگر بخواهد یک خطای محاسباتی جدید را تکرار کند، نیروی دریایی ارتش به‌گونه‌ای پاسخ خواهد داد که از مرز‌های ما فاصله بیشتری نسبت به قبل بگیرند.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار