صدور پیام‌های تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی درگذشت مادر شهیدان مرادی، یعقوبی و دباغ

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیام‌های جداگانه درگذشت «حاجیه خانم زهرا مرادی» مادر شهیدان «حافظ و هاشم مرادی»، «حاجیه خانم فاطمه حجتی رزگی» مادر شهید «حمید یعقوبی» و همسر شهید «محمدحسن یعقوبی» و «حاجیه خانم فاطمه حجتی رزگی» مادر شهید «حمید یعقوبی» و همسر شهید «محمدحسن یعقوبی» را تسلیت گفت.
کد خبر: ۸۶۹۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۶ - 13October 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید احمد موسوی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیام‌های جداگانه درگذشت «حاجیه خانم زهرا مرادی» مادر شهیدان والامقام «حافظ و هاشم مرادی»، «حاجیه خانم فاطمه حجتی رزگی» مادر گرامی شهید معظم «حمید یعقوبی» و همسر شهید والامقام «محمدحسن یعقوبی» و «حاجیه خانم فاطمه حجتی رزگی» مادر شهید «حمید یعقوبی» و همسر شهید «محمدحسن یعقوبی» را تسلیت گفت.

سید احمد موسوی

 متن این پیام‌ها به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

خانواده محترم شهیدان گران‌قدر مرادی

سلام علیکم

صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که فرزندان خویش را در راه پاسداشت ارزش‌های الهی، اسلامی و انقلابی نثار کردند، در وصف نمی‌گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.

درگذشت بانوی ماجده و مؤمنه «حاجیه خانم زهرا مرادی» مادر گرامی شهیدان معظم «حافظ و هاشم مرادی» را خدمت شما خانواده محترم تسلیت عرض می‌نمایم.

از منظر ادب و ارادت به ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم. امید آن‌که در جوار فرزندان شهیدش قرین رحمت ربوبی گردد.

متن پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر و همسر شهیدان والامقام «یعقوبی» هم به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

خانواده محترم شهیدان گرانقدر یعقوبی

سلام علیکم

صلابت و شکیبایی مادران و همسران شهدای معزز که عزیزان خویش را در راه پاسداشت ارزش‌های الهی اسلامی و انقلابی نثار کردند، در وصف نمی‌گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.

درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم فاطمه حجتی رزگی» مادر گرامی شهید معظم «حمید یعقوبی» و همسر شهید والامقام «محمدحسن یعقوبی» را خدمت شما خانواده محترم تسلیت عرض می‌نمایم.

از منظر ادب و ارادت به ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم، امید آن که در جوار شهیدان قرین رحمت ربوبی گردد.

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دباغ» هم به این قرار است:

انا لله و انا الیه راجعون 

خانواده محترم شهیدان گرانقدر دباغ

سلامٌ علیکم

صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که فرزندان خویش را در راه رضای پروردگار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نثار کردند در وصف نمی‌گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.

درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم زهرا دباغ» مادر گرامی شهیدان معظم «حمید و مهدی دباغ» را به شما خانواده محترم تسلیت عرض می‌نمایم.

از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم. امید آن که به فضل الهی و در جوار فرزندان شهیدش قرین رحمت ربوبی گردد.

سید احمد موسوی

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار