جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان باید در تراز جهانی برگزار شود

استاندار همدان، با تأکید بر ضرورت برگزاری شایسته سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، گفت: این رویداد فرهنگی نباید به برنامه‌ای محدود برای حضور کودکان همدانی در سالن‌های نمایش تبدیل شود، بلکه باید در تراز بین‌المللی برگزار شود و زمینه معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری ایران را در سطح جهانی فراهم کند.
کد خبر: ۸۶۹۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۶ - 14October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «حمید ملانوری‌شمسی» استاندار همدان، امروز (چهارشنبه) در نشست سیاست‌گذاری سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، با تأکید بر ضرورت برگزاری این رویداد در سطح استانداردهای جهانی، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره نباید صرفاً حضور کودکان و نوجوانان در سالن‌های نمایش باشد، بلکه باید رویدادی بین‌المللی و در شأن فرهنگ و هنر ایران برگزار شود.

همدان

وی با اشاره به ضرورت انعکاس گسترده این رویداد در سطح ملی و بین‌المللی افزود: مردم همدان، سایر نقاط کشور و جامعه جهانی باید از برگزاری این جشنواره در ایران و همدان آگاه شوند. در شرایطی که کشور با تحریم‌ها، تهدیدها و پیامدهای جنگ مواجه است، باید ظرفیت‌های فرهنگی و جلوه‌های نشاط، پویایی و زندگی در جامعه نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار همدان با بیان اینکه برگزاری رویدادهای فرهنگی می‌تواند تصویری واقعی از شرایط اجتماعی ایران به جهان ارائه دهد، تصریح کرد: نباید چنین تصور شود که با وجود جنگ و مشکلات، فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور متوقف شده است؛ بلکه برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که مردم حضور دارند، مشارکت می‌کنند و جریان زندگی در جامعه ادامه دارد.

ملانوری‌شمسی در ادامه، پیشنهاد برگزاری هم‌زمان آیین‌های افتتاحیه و اختتامیه جشنواره در مراکز استان‌های کشور را مطرح کرد و گفت: می‌توان با فراهم کردن سالن‌های مناسب در استان‌ها و دعوت از کودکان، نوجوانان و مسئولان، زمینه مشارکت گسترده‌تر در این رویداد را فراهم کرد. در این برنامه‌ها، بخش‌هایی از جمله پیام رئیس‌جمهور، سخنان وزیر و دبیر جشنواره به‌صورت برخط پخش می‌شود و گروه‌های نمایشی استان‌ها نیز فرصت اجرای برنامه خواهند داشت.

وی از مسئولان جشنواره خواست این پیشنهاد را به‌طور جدی پیگیری کنند و افزود: استانداری همدان نیز برای هماهنگی با سایر استان‌ها و فراهم شدن زمینه اجرای این طرح، مکاتبات لازم را انجام خواهد داد.

استاندار همدان با اشاره به ضرورت تأمین اعتبارات و مشخص شدن مسئولیت دستگاه‌های اجرایی خاطرنشان کرد: موضوع بودجه و اعتبارات جشنواره در جلسات پیشین با حضور شورای شهر، شهرداری و سازمان مدیریت مطرح شده و برای نهایی کردن تصمیمات، جلسه‌ای تخصصی برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هماهنگ دستگاه‌های مسئول در برگزاری این رویداد فرهنگی اظهار کرد: وظایف بخش‌های مختلف در حوزه‌های ترافیک، امنیت، نیروی انسانی، تأمین آب، برق و گاز، ورزش و جوانان، میراث فرهنگی، شهرداری، فضاسازی شهری، تبلیغات و فعالیت‌های هنری باید مشخص و به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شود تا همه مجموعه‌ها با تمام ظرفیت در اجرای جشنواره مشارکت کنند.

ملانوری‌شمسی با اشاره به باقی ماندن حدود یک ماه و نیم تا آغاز جشنواره، اطلاع‌رسانی فراگیر و آماده‌سازی فضای عمومی استان را ضروری دانست و گفت: انتظار می‌رود برگزاری این رویداد در سراسر استان مورد توجه قرار گیرد و اطلاع‌رسانی به مرکز همدان محدود نشود؛ بلکه خیابان‌ها، میدان‌ها، شهرستان‌ها، شهرها و روستاها نیز درگیر این حرکت فرهنگی شوند تا آثار مثبت آن در زندگی مردم نمایان شود.

استاندار همدان در پایان ضمن قدردانی از حضور مسئولان و دست‌اندرکاران جشنواره، ابراز امیدواری کرد با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت گسترده مردم، این رویداد بین‌المللی به بهترین شکل برگزار شود و دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی آن در سطح استان و کشور گسترش یابد و متذکر شد: تحقق این مهم، نیازمند هماهنگی، هم‌افزایی و مشارکت جدی تمامی دستگاه‌های مسئول است.

انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار