آیت‌الله حسینی: تحریم‌ها نتوانست ملت ایران را به زانو درآورد

امام جمعه یاسوج با تأکید بر ناکامی آمریکا در فشار‌های اقتصادی علیه ایران گفت: دشمن با وجود تحریم‌ها و محاصره اقتصادی نتوانسته ملت ایران را به زانو درآورد و در تحقق اهداف خود شکست خورده است.
کد خبر: ۸۷۰۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۵ - 16October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، آیت‌الله «سید نصیر حسینی» امام جمعه یاسوج امروز در خطبه‌های نماز جمعه، نسبت به کم‌رنگ‌شدن معنویت و عبادت در جامعه هشدار داد و اظهار داشت: غرق‌شدن در دنیا و گناه، انسان را از آمادگی برای آخرت دور می‌کند.

امام جمعه یاسوج

وی با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، این بانوی بزرگ اسلام را الگویی از علم، ایمان و استقامت دانست و افزود: حضرت زینب (س) با القابی همچون عقیله بنی‌هاشم و عالمه غیرمعلمه شناخته می‌شود و با وجود جایگاه علمی و خطابه، به عبادت و نماز شب پایبند بود.

امام جمعه یاسوج با اشاره به نقش حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا، خاطرنشان کرد: نام این بانوی بزرگوار همواره در کنار نام امام حسین (ع) و حماسه کربلا قرار دارد و شخصیت ایشان الگویی از ایمان، آگاهی، صبر و استقامت برای جامعه اسلامی است.

آیت‌الله حسینی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی پرستاران، به‌ویژه در شرایط دشوار جنگ، بر ارزش معنوی مراقبت از بیماران تأکید کرد و گفت: پرستاری از بیمار تنها به فعالیت کادر درمان محدود نمی‌شود؛ مراقبت از پدر و مادر، همسر و فرزندان بیمار نیز عملی ارزشمند و دارای پاداش معنوی است.

وی با اشاره به روز ملی همبستگی با کودکان و زنان فلسطینی و جنایات رژیم صهیونیستی، اضافه کرد: ملت مظلوم فلسطین دهه‌هاست زیر فشار، آوارگی و بمباران قرار دارد و این جنایات با حمایت آمریکا ادامه یافته است.

امام جمعه یاسوج با انتقاد از سکوت برخی کشور‌های اسلامی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: درحالی‌که مردم کشور‌های مختلف، از جمله در اروپا و آمریکا، علیه جنایات اسرائیل به میدان آمده‌اند، انتظار می‌رود ملت‌ها و دولت‌های مسلمان نیز در دفاع از مردم مظلوم فلسطین سکوت نکنند.

آیت‌الله حسینی سکوت در برابر ظلم را مغایر با آموزه‌های اسلامی دانست و بر ضرورت ایستادگی در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

وی با اشاره به روز تربیت‌بدنی و ورزش، سلامت جسم و روان را از مسئولیت‌های انسان دانست و گفت: بدن انسان امانتی الهی است و باید در حفظ و مراقبت از آن کوشا باشد.

امام جمعه یاسوج با بیان اینکه انسان در استفاده از اعضای بدن و امکانات زندگی مسئولیت دارد، افزود: رعایت بهداشت، پرهیز از رفتار‌های آسیب‌زا و توجه به سلامت جسمی از ضرورت‌های زندگی است.

آیت‌الله حسینی با اشاره به تغییر سبک زندگی و کاهش فعالیت‌های بدنی، ورزش و پیاده‌روی را از راهکار‌های مؤثر برای حفظ سلامت دانست و تصریح کرد: در گذشته بسیاری از مردم بخش زیادی از مسیر‌های روزانه را پیاده طی می‌کردند و فعالیت‌های بدنی در زندگی آنان بیشتر بود، اما امروز افزایش مشاغل پشت‌میزی و وابستگی به خودرو، تحرک را کاهش داده است.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به ورزش و فعالیت بدنی منظم، آن را در پیشگیری از مشکلاتی مانند افزایش قند و چربی خون مؤثر دانست.

آیت‌الله حسینی با اشاره به روز صادرات، توسعه زیرساخت‌های تولید و اشتغال پس از پیروزی انقلاب اسلامی را از ظرفیت‌های کشور برای مقابله با فشار‌های خارجی برشمرد و گفت: با وجود تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی، زیرساخت‌های مهمی در کشور ایجاد شده و دشمن در دستیابی به اهداف خود از طریق محاصره اقتصادی ناکام مانده است.

وی با بیان اینکه کشور در کنار توان دفاعی به ابزار‌های اقتصادی کارآمد نیز نیاز دارد، افزود: همان‌طور که در جنگ نظامی برخورداری از تجهیزات و فناوری پیشرفته اهمیت دارد، در جنگ اقتصادی نیز باید با تقویت تولید، توسعه زیرساخت‌ها و استفاده صحیح از ظرفیت‌های کشور به میدان آمد.

امام جمعه یاسوج با اشاره به تجربه‌های تاریخی ایران در جنگ‌های گذشته، از جمله تحمیل قرارداد‌های گلستان و ترکمانچای، ادامه داد: ضعف تجهیزات و امکانات دفاعی در گذشته خسارت‌های سنگینی به کشور وارد کرد؛ ازاین‌رو، برخورداری از توان و ابزار‌های متناسب با شرایط روز برای دفاع از کشور ضروری است.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی، خاطرنشان کرد: در شرایطی که کشور با جنگ اقتصادی و تحریم روبه‌روست، رفتار و سبک مصرف مردم نیز باید متناسب با این شرایط باشد.

آیت‌الله حسینی با انتقاد از مصرف بالای انرژی در کشور گفت: میزان مصرف انرژی در ایران با استاندارد‌های جهانی فاصله دارد و مصرف بی‌رویه برق، گاز و سایر منابع، موجب هدررفت سرمایه‌های ملی می‌شود.

وی افزود: مدیریت مصرف از اقدامات ساده روزمره آغاز می‌شود؛ اگر هر فرد با خاموش‌کردن یک لامپ اضافی و پرهیز از مصرف غیرضروری، سهم خود را در صرفه‌جویی ایفا کند، در مجموع می‌توان منابع قابل‌توجهی ذخیره کرد.

امام جمعه یاسوج با بیان اینکه صرفه‌جویی در مصرف انرژی باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، تأکید کرد: برخورداری از منابع و امکانات نباید موجب اسراف شود و همه مردم باید در حفظ سرمایه‌های ملی و استفاده بهینه از نعمت‌های الهی مسئولیت‌پذیر باشند.

آیت‌الله حسینی با اشاره به تحولات منطقه و حملات علیه ملت یمن، از عملکرد برخی کشور‌های منطقه انتقاد کرد و گفت: کشور‌هایی که خود را مدافع اسلام می‌دانند، باید در برابر حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین، لبنان و دیگر ملت‌های منطقه موضع روشن و عملی داشته باشند.

وی با انتقاد از آنچه همراهی برخی دولت‌ها با سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی خواند، تصریح کرد: ادعای مسلمانی و دفاع از حقوق ملت‌های مظلوم باید در عمل نیز نمایان شود و سکوت یا سازش در برابر ظلم، با مسئولیت انسانی و اسلامی سازگار نیست.

امام جمعه یاسوج در پایان بر ضرورت ایستادگی در برابر استکبار، پرهیز از سازش در برابر ظلم و حمایت از ملت‌های مظلوم تأکید کرد.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار