نماینده ولی فقیه کردستان با علمای اهلسنت منطقه کلاترزان سنندج دیدار کرد
نماینده ولیفقیه در استان کردستان در ادامه دیدارهای میدانی خود، با حضور در بخش کلاترزان شهرستان سنندج، با پنج تن از علمای اهلسنت منطقه دیدار و درباره فعالیتهای علمی، دینی، فرهنگی و آموزشی آنان گفتوگو کرد.
به گزارش دفاعپرس از کردستان، حجتالاسلاموالمسلمین «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولیفقیه در استان کردستان، امروز جمعه با حضور در بخش کلاترزان شهرستان سنندج، با پنج تن از علمای اهلسنت منطقه دیدار و درباره فعالیتهای علمی، دینی، فرهنگی و آموزشی آنان گفتوگو کرد.

وی در جریان این دیدارها، ضمن حضور در منازل علمای اهلسنت، از نزدیک در جریان فعالیتها و خدمات آنان در حوزه تعلیم و تربیت دینی و فرهنگی قرار گرفت.
این دیدارها با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیتهای دینی و فرهنگی منطقه، بررسی فعالیتهای علمای اهلسنت و قدردانی از تلاشهای آنان در عرصه ترویج معارف دینی و تربیت نسل جوان انجام شد.
پورذهبی در جریان این سفر، با حضور در منزل ماموستا «معروف امامقلی» در روستای خوشاب، ماموستا «صادق مرادی» در روستای ویسر، ماموستا «سید عطاالله حسینی» در روستای سالیان، ماموستا «پیمان شکری» در روستای علیآباد، و ماموستا «عدنان فتاحی» در روستای سهپیران، با این پنج عالم اهلسنت دیدار و گفتوگو کرد.
دیدارهای میدانی نماینده ولیفقیه در استان کردستان با علمای اهلسنت، در راستای تعامل نزدیکتر با عالمان دینی، تقویت همدلی و تحکیم وحدت میان مذاهب اسلامی در استان انجام میشود.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
