دستگیری ۳۴ تبعه خارجی توسط مرزبانان آبادان

فرمانده مرزبانی خوزستان گفت: مرزبانان غیور خوزستان با آمادگی شبانه‌روزی و حضور هدفمند در نوار مرزی، اجازه نخواهند داد مرز‌های آبی و خاکی استان به بستری امن برای تردد‌های غیرقانونی تبدیل شود.
کد خبر: ۸۷۰۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۶ - 17October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، سردار «حجت سفیدپوست» فرمانده مرزبانی خوزستان امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی آبادان در راستای کنترل معابر و پوشش خلاها و با تکیه بر اشراف اطلاعاتی، رصد دقیق تحرکات و اجرای کمین‌های هدفمند، موفق شدند طی ۲ عملیات منسجم و ضربتی، ۳۴ تبعه خارجی را که قصد عبور از رودخانه اروندرود و ورود به کشور مقابل را داشتند، دستگیر کنند.

اتباع خارجی

وی افزود: این عملیات‌ها با سرعت عمل بالا، هماهنگی عملیاتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و تاکتیکی و استفاده از تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی مرزبانان به اجرا درآمد و تلاش افراد دستگیرشده برای عبور غیرمجاز از مرز ناکام ماند.

فرمانده مرزبانی استان خوزستان با تاکید بر اینکه اشراف اطلاعاتی، هوشیاری عملیاتی و اقدام به‌موقع، مؤلفه‌های اصلی مقابله با هرگونه تحرک غیرمجاز در مرزها است، گفت: مرزبانان غیور خوزستان با آمادگی شبانه‌روزی و حضور هدفمند در نوار مرزی، اجازه نخواهند داد مرزهای آبی و خاکی استان به بستری امن برای ترددهای غیرقانونی تبدیل شود.

سردار سفیدپوست با قدردانی از تلاش‌های هدفمند و هوشمندانه مرزبانان پایگاه دریابانی آبادان تصریح کرد: صیانت از مرزهای کشور، ماموریتی مستمر و خط قرمز مرزبانی است و مرزبانان برابر قوانین و مقررات با اقتدار، برخورد قاطع و قانونی با هرگونه تردد غیرمجاز را در دستور کار قرار دادند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار