ترور بانوان با حرمت زن در فرهنگ بلوچستان سازگار نیست

مولوی عبدالواحد بامری امام جمعه اهل سنت مسجد قبا ایرانشهر در واکنش به ترور و شهادت نصرت افتخاری معاون اجتماعی انتظامی سیستان و بلوچستان و افسانه عقیلا فرمانده حوزه خواهران شهیده افضل شهرستان مهرستان، ضمن تسلیت شهادت این دو بانوی خدمتگزار، این اقدام را محکوم کرد و چادر را نماد حیا و هویت فرهنگی مردم بلوچستان دانست.
کد خبر: ۸۷۰۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۴ - 18October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زاهدان، مولوی «عبدالواحد بامری» امام جمعه اهل سنت مسجد قبا ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان در واکنش به ترور و شهادت نصرت افتخاری معاون اجتماعی انتظامی سیستان و بلوچستان و افسانه عقیلا فرمانده حوزه خواهران شهیده افضل شهرستان مهرستان، ضمن تسلیت شهادت این دو بانوی خدمتگزار، این اقدام را به‌شدت محکوم کرد.

مولوی عبدالواحد بامری

این عالم اهل سنت استان با اشاره به جایگاه چادر در فرهنگ مردم بلوچستان اظهار داشت: امروز به چادری بی‌حرمتی می‌شود که از دیرباز در بلوچستان نماد حیا، عفت، عزت و آبروی خانواده بوده است.

وی با تاکید بر پیوند چادر با هویت فرهنگی مردم بلوچستان بیان کرد: چادر تنها یک پوشش ساده نیست، بلکه با فرهنگ، هویت، حیا، غیرت و عزت خانواده‌های ما ارتباط دارد.

مولوی بامری افزود: چادر برای بسیاری از خانواده‌های بلوچ نماد حیا و هویت فرهنگی است، اما حفظ این ارزش زمانی کامل می‌شود که زبان ما پاک، نگاه ما باحیا، رفتار ما محترمانه و خانه‌های ما سرشار از محبت باشد.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ عزت و احترام در روابط اجتماعی تصریح کرد: باید حرمت چادر را با حرمت زن، ارزش حیا را با اخلاق نیکو و غیرت را با عدالت و مسئولیت‌پذیری همراه کنیم.

این عالم اهل سنت استان با تسلیت شهادت نصرت افتخاری و افسانه عقیلا، ترور این دو بانوی خدمتگزار مردم را محکوم کرد و بر ضرورت پاسداری از جایگاه زنان و احترام به کرامت انسانی آنان تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت همبستگی اجتماعی افزود: به‌جای تحقیر یکدیگر، باید پاسدار عزت هم باشیم و وحدت را تقویت کنیم. به‌جای ترور و شهادت زنان نخبه و ثمربخش، باید برای تربیت نسل آینده تلاش کنیم.

امام جمعه اهل سنت مسجد قبا ایرانشهر با تاکید بر ضرورت تقویت ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی خاطرنشان کرد: حفظ حرمت زنان و پاسداری از ارزش‌های فرهنگی باید در رفتار، گفتار و مسئولیت‌پذیری افراد در جامعه نمود پیدا کند.

مولوی بامری در پایان از خداوند متعال خواست زنان و دختران جامعه را در پناه عزت، کرامت، امنیت و عفت قرار دهد، به مردان غیرت همراه با حکمت و عدالت عطا کند و مردم بلوچستان را بر محور ایمان، اخلاق، وحدت و احترام متقابل استوار بدارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار