هانی‌زاده: اتحادیه اروپا در حال فروپاشی است

کارشناس مسائل جهانی با اشاره به تحولات اخیر فرانسه، آلمان و بلژیک گفت: سرکوب شدید تظاهرات در این کشورها، نشانه شکاف عمیق میان حاکمیت و لایه‌های پایین جامعه است و چهره واقعی مدعیان حقوق بشر را افشا می‌کند.
کد خبر: ۸۷۰۸۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۰ - 19October 2026

«حسن هانی‌زاده» کارشناس مسائل جهانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، در خصوص تحولات اخیر اروپا اظهار کرد: اتفاقاتی که اخیراً در فرانسه رخ داد و درگیری دانش‌آموزان و دانشجویان با نیرو‌های نظامی و امنیتی این کشور، نشانه وجود شکاف عمیق بین حاکمیت و لایه‌های پایین جامعه فرانسه تلقی می‌شود.

هانی زاده

هانی‌زاده با اشاره به گسترش تظاهرات فرانسه به کشور‌هایی مانند آلمان و بلژیک افزود: این روند نشانه شکست شعار‌های حقوق بشری است؛ زیرا نیرو‌های امنیتی در این سه کشور اروپایی تظاهرات را به شدت سرکوب کردند و چهره واقعی و در حقیقت دروغین حقوق بشری که ده‌ها سال کشور‌های اروپایی با این ابزار سایر کشور‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دادند و مدعی دفاع از حقوق بشر بودند، اکنون به خوبی برای ملت‌های جهان آشکار شده است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به دستگیری بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز زیر ۱۸ سال در فرانسه و زخمی شدن بیش از ۸ هزار نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان فرانسوی، تصریح کرد: اتحادیه اروپا در حال حرکت به سمت فروپاشی است و شعار‌های حقوق بشری در این کشور‌ها رنگ باخته است.

وی ادامه داد: اگر این اتفاقات در یک کشور اسلامی رخ می‌داد طبیعتاً همه نهاد‌های بین‌المللی و کشور‌های اروپایی به صورت یک‌دست علیه آن کشور موضع‌گیری می‌کردند؛ اما این اتفاق نشان داد که چهره وحشیانه کشور‌های اروپایی کاملاً برای ملت‌های جهان آشکار شده است؛ بنابراین به نظر می‌رسد این وضعیت در آینده گسترش پیدا خواهد کرد و شرایط به گونه‌ای است که دیگر کشور‌های اروپایی نمی‌توانند داعیه‌دار دفاع از حقوق بشر باشند.

هانی‌زاده گفت: آنچه در سال‌های گذشته در ایران رخ داد، دستمایه‌ای برای کشور‌های اروپایی شده بود تا علیه حقوق بشر در ایران شعار بدهند؛ در حالی که اکنون این کشور‌ها با بدترین رفتار‌ها ملت‌های خودشان را سرکوب می‌کنند و این نشانه ادعا‌های دروغین دفاع از حقوق بشر در کشور‌های اروپایی است.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار