به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محسن پرویز، سخنگوی انجمن قلم ایران، با اشاره به شخصیت زندهیاد حمید سبزواری گفت: حمید سبزواری از اساتید متعهد حوزه شعر و ادب پارسی بودند و فقدان ایشان یک صدمه جدی به فرهنگ و ادب کشور است؛ به دلیل اینکه ما استوانههای محکمی مانند حمید سبزواری خیلی نداریم؛ چهرههای شاخصی که هم به قلم و شعر توانمند باشند و هم بر زندگی شخصی جزو انسانهای پاکی باشند که بتوانند جزو الگوهای جوانترها قرار گیرند.
وی ادامه داد: یکی از خصوصیاتی که استاد سبزواری را از دیگران متمایز میکرد، ثبات قدم در راه انقلاب بود. اگر که مروری بر گذشته کنیم، متوجه میشویم که ایشان در دوران انقلاب جزو کسانی بود که بخش عمده سرودهای انقلابی و شعارهایی را که توسط مردم گفته میشد، برعهده داشت. سرودههایی مانند «خمینی ای امام» و... .
پرویز با بیان اینکه سرودههای سبزواری یادگاریهای خوبی است که از وی به جا مانده است، یادآور شد: تبعیت از ولی فقیه و همراهی با انقلاب در ایشان به طور مستمر در تمام سالهای بعد از انقلاب باقی مانده بود. در این سالها ما کسانی را داشتیم که در روزگاری نسبت به امام ابراز وفاداری میکردند، اما در همان دوران مسیرشان را از مسیر امام(ره) جدا کردند و در مقابل امام(ره) ایستادند. استاد حمید سبزواری در تمام این سالها همراه با ولایت و امام(ره) بود.
وی با اشاره به سابقه حضور استاد سبزواری در حلقه مؤسسان انجمن قلم گفت: استاد سبزواری حضور فعالانه در انجمن قلم داشت و پیگیر بود. حتی در سالهایی که کهولت سن و بیماری به ایشان زیاد اجازه نمیداد، به همراه پسر بزرگوارشان در جلسات حضور مییافت. وی پیوسته در این جلسات همراهی با مقام معظم رهبری را تذکر میداد.
سخنگوی انجمن قلم ایران با بیان اینکه سبزواری هم الگوی خوبی در شعر و هم الگوی مناسبی برای زندگی شخصی است، به موضع پدر شعر انقلاب در دوران فتنه 88 اشاره کرد و افزود: در جریانات مختلفی که در انقلاب پیش میآمد و گاهی حق و باطل با یکدیگر میآمیختند و فضا به گونهای غبارآلود بود که نمیشد به راحتی حق و باطل را تشخیص داد، گاهی منیتهای انسانها باعث میشود که از مسائل انقلاب فاصله بگیرند. ما در این زمان در بین اعضای انجمن قلم ایران فردی را داشتیم که از مسیر انقلاب خارج شد. یکی از کسانی که بدون لحظهای تردید و بدون مسامحه و تردید، مسیر درست را تشخیص داد، حمید سبزواری بود.
به گفته پرویز؛ در آن زمان مسائلی مطرح میشد که گاهی این شبهات آنقدر قوی بود که برای افراد همراه انقلاب نیز سؤالاتی مطرح میشد. استاد سبزواری جزو کسانی بود که در آن زمان و بعد از فتنه88، همواره همراه انقلاب بود و ثابتقدم در این راه گام برمی داشت. وی حتی کوچکترین لغزشی در این مسیر نداشت.
وی در پایان به روحیه سبزواری به عنوان یکی از شاعران مقید به مسائل مذهبی اشاره کرد و گفت: یکی از نکاتی که در شخصیت وی دیدم و کمتر به آن پرداخته شده، مقید بودن به واجبات و انجام مستحبات در وی بود. ممکن است برخی از ما در مواقعی از زندگی نسبت به این مسائل سستی داشته باشیم. استاد سبزواری در این مسیر نیز محکم قدم برمیداشت. خاطرم هست در سفری که به کربلا داشتم، استاد را در حال خروج از درب صحن حرم دیدم. حال بسیار خوشی به ایشان دست داده بود و مدام اشک میریختند. استاد سبزواری روح بسیار صافی داشت و فقدان وی برای ما یک صدمه است.
منبع: تسنیم