دانشگاه‌های استان کردستان برای جذب دانشجویان خارجی تقویت شوند

استاندار کردستان با تأکید بر ظرفیت‌های علمی و انسانی استان، خواستار حمایت ملی و اختصاص بودجه ویژه به دانشگاه کردستان و دانشگاه علوم پزشکی شد و جذب دانشجویان اقلیم کردستان عراق را فرصتی برای ارتقای جایگاه علمی و توسعه اقتصادی استان دانست.
کد خبر: ۸۷۱۰۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۲ - 19October 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «آرش زره‌تن لهونی» استاندار کردستان، شامگاه یکشنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های کردستان با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های علمی و انسانی استان اظهار داشت: استادان برجسته و سرمایه انسانی نخبه از مهم‌ترین ظرفیت‌های کردستان هستند که می‌توانند بخشی از کمبود‌های زیرساختی آموزش عالی را جبران کنند.
 
دانشگاه‌های کردستان برای جذب دانشجویان خارجی تقویت شوند
 
وی با تأکید بر ضرورت جذب دانشجویان خارجی افزود: پیوستگی فرهنگی استان کردستان با اقلیم کردستان عراق و ارتباطات گسترده فرهنگی، زمینه مناسبی برای توسعه همکاری‌های علمی و اقتصادی فراهم کرده است که با برنامه‌ریزی مناسب می‌توان از این ظرفیت بهره گرفت.
 
استاندار کردستان با اشاره به ضرورت حمایت ملی از دانشگاه‌های استان تصریح کرد: اختصاص بودجه ویژه در سطح ملی به دانشگاه کردستان و دانشگاه علوم پزشکی و تأمین زیرساخت‌های موردنیاز این مراکز می‌تواند زمینه حضور دانشجویان اقلیم کردستان عراق را فراهم کرده و جایگاه مرجعیت علمی دانشگاه‌های استان را ارتقا دهد.
 
لهونی در ادامه با اشاره به استقبال دانشجویان اقلیم کردستان عراق از تحصیل در دانشگاه‌های ایران خاطرنشان کرد: با توجه به این ظرفیت، تقویت دانشگاه‌های استان و توسعه زیرساخت‌های آموزش عالی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد تا دانشگاه‌های کردستان بتوانند سهم بیشتری در جذب دانشجویان خارجی و گسترش تعاملات علمی منطقه‌ای داشته باشند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار