کشف کلاهبرداری ۲۰۰ میلیاردی خرید تراکتور و کمباین با چک جعلی در مازندران 

رئیس پلیس آگاهی استان مازندران از دستگیری باند پنج نفره‌ای خبر داد که با خرید تراکتور و کمباین از کشاورزان با چک جعلی، ۲۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.
کد خبر: ۸۷۱۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۶ - 19October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ کارآگاه «سامع خورشاد» رئیس پلیس آگاهی مازندران امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از ماه‌ها کار اطلاعاتی توسط اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان و شکایت کشاورزان، مشخص شد اعضای این باند با معرفی خود به عنوان خریدار، ماشین‌آلات کشاورزی را با چک جعلی خریداری می‌کردند.

کشف کلاهبرداری ۲۰۰ میلیاردی خرید تراکتور و کمباین با چک جعلی در مازندران

وی افزود: متهمان سپس تراکتور‌ها و کمباین‌ها را زیر قیمت بازار فروخته و سریعاً به وجه نقد تبدیل می‌کردند.

رئیس پلیس آگاهی مازندران بیان کرد: در این پرونده ۱۰ شاکی شناسایی شده و ارزش کلاهبرداری ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد و همه اعضای باند شناسایی و در عملیات‌های جداگانه دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ خورشاد از کشاورزان خواست در معاملات ماشین‌آلات کشاورزی، اصالت چک و هویت طرف مقابل را بررسی کنند و موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار