سرهنگ عزیزی: شورای هماهنگی حفظ آثار گامی مؤثر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه گفت: تشکیل مستمر شورای هماهنگی حفظ آثار، گامی مؤثر در جهت هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهاد‌های شهرستان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
کد خبر: ۸۷۱۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۱ - 20October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمانشاه، سرهنگ پاسدار «یونس عزیزی»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه امروز در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان سرپل ذهاب که در پادگان ابوذر برگزار شد اظهار داشت: تشکیل مستمر این شورا، گامی مؤثر در جهت هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهاد‌های شهرستان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

مدیرکل حفظ آثار

وی افزود: شورای هماهنگی دفاع مقدس هر شهرستان یک ظرفیت راهبردی برای زنده نگه داشتن حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان و شهیدان آن منطقه است و باید تصمیمات مهم و اساسی حوزه ایثار، جهاد و شهادت در این شورا گرفته شود.

سرهنگ عزیزی گفت: شهرستان سرپل ذهاب با پیشینه‌ای درخشان در عرصه مقاومت و ایثار، شایسته یک رویکرد ساختاری منسجم در جهت ثبت، حفظ و انتقال این میراث گرانبها به نسل آینده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه در تعریف «حفظ آثار دفاع مقدس» افزود: حفظ آثار به معنی جمع‌آوری سخت‌افزار‌ها و ابزار‌های جنگی در یک محدوده نیست. آثار به معنای جای‌پا و ردپاست. ما باید ببینیم دفاع مقدس چه اثری از خود در جامعه به جا گذاشته و جای پای آن را در نقاط مختلف ایران اسلامی بیابیم. باید جامعه امروز را به آن هشت سال گره زد و ارتباطی پویا برقرار کرد.

وی جمع‌آوری خاطرات رزمندگان و شهدا را کاری ارزشمند، اما ناکافی دانست و خاطرنشان کرد: جمع‌آوری خاطرات و آثار به‌جامانده، داده‌های خام است. این داده‌ها باید با استفاده از ابزار‌های روز مانند فیلم، عکس و نوشته، به اثر تبدیل شوند؛ اثری که تأثیرگذار باشد. هدف نهایی، ساختن آینده با فرهنگ دفاع مقدس است؛ فرهنگی که می‌تواند تمدن‌ساز باشد و همان‌طور که بیداری اسلامی در جهان برکتی از انقلاب و دفاع مقدس ماست، این فرهنگ نیز دنیا را متحول کند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه در ادامه بیان داشت: پادگان ابوذر در ایام فاطمیه میزبان پیکر مطهر یک شهید گمنام بوده و در این پادگان به دل خواهند سپرد و همین شهدای گمنام نام داران و خوش نام های بی‌نشانی هستند که اجر و قرب الهی را در گمنامی یافته و به مادرشان حضرت زهرا (س) اقتدا کرده اند.

سرهنگ عزیزی عنوان کرد: در راستای اجرای برنامه‌هایی درخور شأن و مقام شامخ شهدا نیازمند مساعدت و همکاری همه نهادها و ارگان‌ها و به طور ویژه نیروهای انتظامی و نظامی و اعضای شورای اداری شهرستان در پادگان ابوذر دو کوهه غرب هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه گفت: حضور شهید گمنام در ایام سوگواری حضرت زهرا (س) ظرفیت فرهنگی بسیار عظیمی برای شهرستان و الخصوص این پادگان و فرصتی مناسب برای تجدید میثاق با شهدا و رهبری است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار