امیدآفرینی و کادرسازی، مأموریت اصلی گروه‌های جهادی است

مسئول بسیج سازندگی مازندران با تأکید بر ضرورت تحول در فعالیت‌های جهادی، امیدآفرینی، تربیت نیرو‌های متعهد و حل مسائل مردم را از مهم‌ترین مأموریت‌های گروه‌های جهادی دانست.
کد خبر: ۸۷۱۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۰ - 21October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «رضا سلیمان‌نژاد» مسئول بسیج سازندگی مازندران شب گذشته در دوره «رسم خدمت» گروه‌های جهادی که با هدف تبیین رویکرد جدید این سازمان در عرصه حرکت‌های جهادی و تشریح نقش قرارگاه‌های جهادی در خدمت‌رسانی به مردم، به‌ویژه در شرایط کنونی کشور در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت‌های جهادی نباید صرفاً به اجرای پروژه‌های عمرانی محدود شود، بلکه باید با رویکردی مسئله‌محور، زمینه امیدآفرینی و تربیت نیرو‌های متعهد و کارآمد برای انقلاب اسلامی را فراهم کند.

امیدآفرینی و کادرسازی، مأموریت اصلی گروه‌های جهادی است

وی با اشاره به دو مأموریت اساسی گروه‌های جهادی افزود: با بررسی بیانات امام شهیدمان درباره جهاد و فعالیت‌های جهادی، دو محور اصلی امیدآفرینی و کادرسازی برای انقلاب اسلامی به‌عنوان مأموریت‌های اساسی این عرصه قابل شناسایی است و باید همه ظرفیت‌ها را برای تحقق این اهداف به کار گرفت.

توجه ویژه به مناطق محروم و کمتر برخوردار

مسئول بسیج سازندگی مازندران با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به مناطق محروم و دورافتاده، تأکید کرد: در بخش‌هایی از شهرستان‌های استان، به‌ویژه مناطق کوهستانی و دور از مراکز خدمات‌رسانی، نیاز‌های متعددی وجود دارد که باید در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های جهادی قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات آموزشی در برخی مناطق دورافتاده، خاطرنشان کرد: در مدارسی که به‌صورت چندپایه اداره می‌شوند، یک معلم باید به دانش‌آموزان چند پایه تحصیلی آموزش دهد و این شرایط می‌تواند بر کیفیت آموزش تأثیر بگذارد؛ بنابراین، گروه‌های جهادی و مجموعه‌های انقلابی باید با شناسایی مسائل و نیاز‌های مناطق محروم، برای رفع مشکلات و بهبود شرایط زندگی مردم تلاش کنند.

هماهنگی گروه‌های جهادی؛ ضرورتی برای خدمت‌رسانی مؤثرتر

مسئول بسیج سازندگی مازندران افزود: باید سازوکاری فراهم شود تا اعزام گروه‌های جهادی با هماهنگی بیشتری انجام شود و مجموعه‌های بسیج سازندگی بتوانند ضمن شناسایی ظرفیت‌ها و نیاز‌های این گروه‌ها، پشتیبانی لازم را برای اجرای بهتر فعالیت‌ها فراهم کنند.

سلیمان‌نژاد با بیان اینکه هدف اصلی فعالیت‌های جهادی، خدمت به مردم است، تأکید کرد: مسئولان باید به‌جای تمرکز صرف بر مطالبه‌گری از گروه‌های جهادی، در میدان حضور پیدا کنند، مشکلات آنها را بشناسند و برای رفع موانع و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنند.

ضرورت آمادگی گروه‌های جهادی برای شرایط پیش‌رو

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به شرایط منطقه و احتمال بروز چالش‌هایی در تأمین انرژی، بر ضرورت هوشیاری و آمادگی گروه‌های جهادی برای مواجهه با شرایط احتمالی تأکید کرد.

مسئول بسیج سازندگی مازندران اظهار داشت: گروه‌های جهادی باید ضمن حفظ آمادگی برای ایفای نقش در شرایط مختلف، نسبت به آگاه‌سازی جامعه درباره مدیریت مصرف انرژی و ضرورت آمادگی در برابر مشکلات احتمالی نیز توجه داشته باشند.

وی افزود: بخشی از مسئولیت اجتماعی گروه‌های جهادی، شناسایی نیاز‌های جامعه، افزایش آگاهی عمومی و کمک به آمادگی خانواده‌ها برای مواجهه با شرایط دشوار است؛ موضوعی که باید با استفاده از ظرفیت کارشناسان و متناسب با نیاز‌های جامعه دنبال شود.

خدمات‌رسانی رزمندگان لشکر ۲۵ کربلا به مردم مناطق جنوبی

سلیمان‌نژاد با اشاره به اقدامات رزمندگان لشکر ۲۵ کربلا در حوزه مسئولیت اجتماعی و خدمات‌رسانی به مردم جنوب کشور گفت: رزمندگان این لشکر در کنار انجام مأموریت‌های خود، اقدامات ارزشمندی در زمینه ساخت، بازسازی و بهسازی واحد‌های مسکونی مناطق محروم انجام داده‌اند.

وی با اشاره به ساخت، بازسازی و بهسازی حدود ۶۷ تا ۶۸ واحد مسکونی توسط این رزمندگان افزود: استفاده از توانمندی‌های فنی و حرفه‌ای رزمندگان، از جمله مهارت‌های بنایی، گچ‌کاری و جوشکاری، زمینه اجرای این اقدامات را فراهم کرده است.

مسئول بسیج سازندگی مازندران ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام‌شده، مقرر شده است نیرو‌های جهادی متخصص در حوزه ساخت‌وساز نیز در مراحل مختلف اعزام همراه رزمندگان باشند تا ضمن پشتیبانی از فعالیت‌های عمرانی، روند خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم استمرار پیدا کند.

فراخوان برای مشارکت شهرستان‌ها در طرح نذر آب

وی همچنین با تأکید بر ضرورت تأمین آب آشامیدنی موردنیاز مردم مناطق جنوبی کشور، خواستار مشارکت فعال شهرستان‌های مازندران در اجرای طرح نذر آب شد.

سلیمان‌نژاد تأکید کرد: همه شهرستان‌ها باید متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات خود در این اقدام خیرخواهانه مشارکت کنند و با استفاده از توان خیران، گروه‌های مردمی و سایر ظرفیت‌های موجود، برای تأمین آب آشامیدنی موردنیاز مناطق هدف تلاش کنند.

توسعه درخت‌کاری و تولید نهال‌های مثمر در مازندران

مسئول بسیج سازندگی مازندران در ادامه، توسعه درخت‌کاری را از دیگر مأموریت‌های مهم بسیج سازندگی برشمرد و گفت: اجرای این مأموریت باید با مشارکت گروه‌های جهادی و همکاری مجموعه منابع طبیعی دنبال شود.

وی از برنامه‌ریزی برای ایجاد نهالستان و افزایش تولید نهال‌های مثمر در استان خبر داد و افزود: در این زمینه، هماهنگی‌هایی با مجموعه منابع طبیعی انجام شده است تا امکان تولید و تأمین نهال‌های موردنیاز فراهم شود.

سلیمان‌نژاد با تأکید بر اینکه درخت‌کاری صرفاً به کاشت نهال محدود نمی‌شود، خاطرنشان کرد: انتخاب گونه‌های مناسب، توجه به شرایط اقلیمی مناطق و برنامه‌ریزی برای نگهداری و مراقبت از درختان، از الزامات اجرای موفق این طرح است.

برنامه‌ریزی برای هفته بسیج و تقویت انعکاس فعالیت‌های جهادی

وی در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای هفته بسیج، بر اجرای برنامه‌های شاخص، افتتاح پروژه‌های عمرانی و خدماتی و برگزاری اردو‌های جهادی در این ایام تأکید کرد.

مسئول بسیج سازندگی مازندران معرفی مناسب ظرفیت‌ها و اقدامات گروه‌های جهادی را از دیگر موضوعات مهم دانست و خاطرنشان کرد: در زمینه انعکاس فعالیت‌های جهادی پیشرفت‌هایی حاصل شده است، اما همچنان ظرفیت‌های فراوانی برای ارتقای کیفیت اطلاع‌رسانی و معرفی اثربخش خدمات جهادگران وجود دارد.

سلیمان‌نژاد در پایان بر ضرورت هم‌افزایی میان مسئولان بسیج سازندگی شهرستان‌ها و گروه‌های جهادی تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی منسجم‌تر برای توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های جهادی، استفاده از ظرفیت نیرو‌های مردمی و استمرار خدمت‌رسانی به مناطق محروم شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار