استاندار خوزستان درگذشت مادر شهیدان سعادتنیا را تسلیت گفت
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خوزستان، «سیدمحمدرضا موالیزاده» استاندار خوزستان امروز با صدور پیامی، درگذشت مرحومه حاجیه «فاطمهسلطان ریسمانسنج»، مادر شهیدان والامقام «عزیز و حسین سعادتنیا» از شهدای شهرستان دزفول را تسلیت گفت.

در پیام استاندار خوزستان آمده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
«وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ»
درگذشت بانوی مؤمنه و فداکار، مرحومه حاجیه «فاطمهسلطان ریسمانسنج»، مادر گرانقدر شهیدان والامقام «عزیز و حسین سعادتنیا»، موجب تأثر و تألم شد.
این مادر صبور و ایثارگر، با تقدیم فرزندان خود در راه دفاع از میهن اسلامی، برگ زرینی بر دفتر پرافتخار ایثار و فداکاری مردم شریف دزفول و خوزستان افزود. بیتردید، صبر و استقامت مادران شهدا، سرمایهای ماندگار برای ملت ایران و چراغ راه نسلهای آینده در پاسداری از آرمانهای والای انقلاب اسلامی است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده معزز شهیدان سعادتنیا، مردم شهیدپرور شهرستان دزفول و جامعه بزرگ ایثارگری استان، از درگاه خداوند متعال برای آن بانوی فداکار، رحمت واسعه الهی و همنشینی با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
انتهای پیام/
