صیانت از تولید و حمایت از صادرکنندگان؛ خط قرمز استان زنجان

استاندار زنجان با اشاره به روز ملی صادرات گفت: تولیدکنندگان و صادرکنندگان در خط مقدم تولید قرار دارند.
کد خبر: ۸۷۱۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۰ - 21October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «سیدمحسن صادقی» استاندار زنجان امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با تأکید بر ضرورت مقاومت ملی در برابر جنگ اقتصادی، حمایت از صادرکنندگان و اجرای پروژه‌های زیربنایی را از اولویت‌های اصلی برشمرد و اظهار داشت: صیانت از بخش تولید، خط قرمز استان است.

محسن صادقی

استاندار زنجان با اشاره به روز ملی صادرات، صادرکنندگان را در خط مقدم تولید دانست و اظهار داشت: راهبرد اصلی ما، پشتیبانی از صادرات غیرنفتی و رفع گره‌های پیش‌روی بازرگانان است. توسعه همه‌جانبه استان نیز بدون اتکا به داده‌های دقیق و علمی امکان‌پذیر نبوده و تمامی دستگاه‌ها موظف به همکاری در زمینه آمارهای دقیق هستند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت سد مشمپا به عنوان «شریان حیاتی استان»، یادآور شد: این پروژه با حجم مخزن ۳۵۰ میلیون مترمکعب، علاوه بر تأمین آب شرب پایدار، نیاز صنایع را نیز پوشش می‌دهد. با رفع بلاتکلیفی ۹ ساله و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی، عملیات اجرایی با سرعت بالا در جریان است و هیچ‌گونه وقفه‌ای در این طرح استراتژیک پذیرفته نیست.

صادقی همچنین با تأکید بر حقوق قانونی، اخلاقی و دینی معلولان و توان‌یابان، شهرداری‌ها و ادارات را به مناسب‌سازی معابر و دسترس‌پذیری فضاها مکلف کرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت مدیریت درآمدها و صیانت از فعالان اقتصادی شناسنامه‌دار، هشدار داد که نباید بار مالیاتی سنگینی به بخش تولید تحمیل شود.

 

نیاز به ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری انتخابات

در ادامه این جلسه، «علی صادقی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با اشاره به اهمیت ملی انتخابات اظهار داشت: انتخابات ارتباطی به شخص یا واحد خاصی ندارد و تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند بر اساس قانون همکاری کنند. وی با اشاره به چالش‌های مالی و عدم تخصیص بودجه مستقیم از سوی وزارت کشور برای این مقطع، از نیاز به ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری انتخابات خبر داد و خواستار دستور ویژه مقامات عالی‌رتبه برای تأمین این بودجه شد.

توسعه روستایی و پروژه‌های عمرانی

«مسعود بیات‌منش» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان نیز از برنامه‌ریزی برای ایجاد ساختار اجرایی دهستان‌محور با هدف ساماندهی اعتبارات دهیاری‌ها و تسریع در پروژه‌های زیرساختی خبر داد. وی همچنین بر لزوم تسریع در اجرای آسفالت معابر پیش از آغاز شرایط نامساعد جوی و رفع چالش‌های نهضت ملی مسکن تأکید کرد.

در پایان، «خلیل قاسملو» مدیرکل اقتصاد و دارایی استان زنجان گزارشی از رشد وصول درآمدهای عمومی استان نسبت به سال گذشته ارائه داد و بر تلاش برای جبران کسری اعتبارات بخش مالیات‌های مستقیم تا پایان آبان‌ماه تأکید کرد.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار