پیام تبریک مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قزوین به مناسبت انتصاب مدیرکل حراست استانداری

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین در پیامی، انتصاب سلیمان اینانلو به‌عنوان مشاور و مدیرکل حراست استانداری قزوین را تبریک گفت.
کد خبر: ۸۷۴۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰ - 02November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، سرهنگ پاسدار محمد امیری‌مقدم مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، در پیامی انتصاب سلیمان اینانلو به سمت مشاور و مدیرکل حراست استانداری قزوین را تبریک گفت.

عکس

عکس

در متن این پیام آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای سلیمان اینانلو

انتصاب شایسته جنابعالی به سمت مشاور و مدیرکل حراست استانداری قزوین را که بیانگر اعتماد و حسن نظر استاندار محترم به سوابق، تجارب و توانمندی‌های ارزشمند شماست، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بی‌تردید مسئولیت خطیر حراست در صیانت از سرمایه‌های انسانی، حفظ سلامت اداری، پاسداری از امنیت و آرامش مجموعه و فراهم‌سازی زمینه خدمت صادقانه به مردم، از جایگاهی مهم و تأثیرگذار در نظام اداری برخوردار است.

امیدوارم در سایه الطاف الهی، با بهره‌گیری از تجارب ارزنده، تعهد و روحیه مسئولیت‌پذیری، در انجام این مأموریت خطیر و خدمت به مردم شریف استان قزوین موفق و سربلند باشید.

از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون جنابعالی را در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی مسئلت دارم.

سرهنگ پاسدار محمد امیری‌مقدم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار