تجدید عهد دانشجویان گلستان با رهبر انقلاب

دانشجویان استان گلستان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، با بازخوانی آموزه‌های رهبری در پاسخ به دانشجویان مسیر حرکت خود را از نگاه ساختن و مسئولیت‌پذیری ترسیم کردند.
کد خبر: ۸۷۴۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۶ - 02November 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، امروز، فضای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، شاهد لحظه‌ای نمادین از پیوند میان نسل نو و رهبری انقلاب بود.
دانشجویان
جمعی از دانشجویان این استان، در رویدادی که فراتر از یک تجمع ساده، نوعی «بیانیه عملی» برای آینده بود، با حضور در دانشگاه، اعلام کردند که مسیر پیش رو را نه با تردید، بلکه با تکیه بر آموزه‌های ارزشمند مقام معظم رهبری، برای شکوفایی ایران ادامه خواهند داد.
 
این دانشجویان با تأکید بر اینکه دوران دانشگاه، دورانِ «آموزش برای خدمت» است، بر هم‌آهنگی خود با چشم‌انداز‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.
 
آنها با اشاره به توصیه‌های مستمر رهبر انقلاب در نامه‌های مختلف به جامعه دانشجویی، بر این نکته تأکید داشتند که دانش، ابزاری برای تحول‌آفرینی در زیرساخت‌های کشور، به‌ویژه در حوزه‌های حیاتی کشور ضروری است.
 
در جریان این تجمع، بخش‌هایی از آموزه‌های کلیدی رهبر انقلاب در خصوص نقش دانشجویان بازخوانی شد؛ آموزه‌هایی که بر «خودباوری»، «رها نکردن مسیر علم» و «پرهیز از غرور کاذب» تأکید دارند.
دانشجویان با یادآوری این نکته که رهبری همواره دانشجویان را «سرمایه‌های هستی ایران» دانسته‌اند، خاطرنشان کردند که وظیفه آنها تنها کسب مدرک نیست، بلکه تبدیل شدن به متخصصانی است که بتوانند در برابر چالش‌های اقتصادی و زیرساختی، پاسخگوی نیاز‌های ملی باشند.
دانشگاه
در ادامه این مراسم، دانشجویان با استناد به پیام‌های رهبری مبنی بر اینکه «دانشگاه‌ها باید کانون‌های تولید فکر و راهکار باشند»، عهد بستند که در مسیر توسعه پایدار و تقویت هویت ملی، از هرگونه انحراف پرهیز کنند.
این پیوند میان دانش تخصصی و ایمان به مسیر حرکت، پیام اصلی این جمع بود؛ پیامی که نشان داد نسل جدید در استان گلستان، با درک دقیق از جایگاه تاریخی خود، آماده است تا مسئولیت سنگین ساختن ایرانِ فردا را بر عهده بگیرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار