نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس همدان

هم‌زمان با فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، زنگ هم‌زمان با گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، زنگ استکبارستیزی با حضور جمعی از مسئولان و دانش‌آموزان در دبستان «اخوان» همدان نواخته شد.
کد خبر: ۸۷۴۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۴ - 04November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، هم‌زمان با فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، زنگ استکبارستیزی با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در دبستان «اخوان» همدان نواخته شد و دانش‌آموزان این مدرسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، بر پاسداشت آرمان‌های انقلاب اسلامی و زنده نگه داشتن یاد شهدای این روز تأکید کردند.

همدان

این مراسم با حضور سرهنگ «حسین نجفی» فرمانده انتظامی استان همدان، «رسول شیدایی» مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان و جمعی از مسئولان برگزار شد و دانش‌آموزان با سردادن شعارهای استکبارستیزانه، بر اهمیت شناخت تاریخ مبارزات ملت ایران و انتقال فرهنگ استکبارستیزی به نسل‌های آینده تأکید کردند.

در این آیین، یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، به‌ویژه کودکان شهید مدرسه «شجره طیبه» میناب نیز گرامی داشته شد و حاضران با یادآوری مظلومیت این دانش‌آموزان شهید، بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و نام آنان و پاسداشت مقام والای شهدای دانش‌آموز تأکید کردند.

نواختن زنگ استکبارستیزی در مدارس، فرصتی برای آشنایی نسل نوجوان با مفاهیم ۱۳ آبان، تبیین تاریخ مبارزات ملت ایران و تقویت روحیه آگاهی، ایستادگی و استکبارستیزی در میان دانش‌آموزان است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار