مقاومت و استکبارستیزی میراث ماندگار انقلاب اسلامی است

فرماندار اسدآباد با تأکید بر جایگاه مقاومت و استکبارستیزی در هویت انقلاب اسلامی گفت: ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان و برخورد قاطع و قانونی با عوامل هتاک و تخریب‌گر، از مطالبات جدی مردم و مسئولان شهرستان است.
کد خبر: ۸۷۵۰۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۶ - 04November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «سلیمان نظری‌دوست» فرماندار شهرستان اسدآباد امروز (چهارشنبه) در مراسم گرامیداشت روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که با حضور پرشور اقشار مختلف مردم شهرستان اسدآباد برگزار شد، اظهار داشت: یوم‌الله ۱۳ آبان یادآور سه رویداد مهم و سرنوشت‌ساز در تاریخ انقلاب اسلامی، شامل تبعید امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ است.

اسدآباد

وی با بیان اینکه مقاومت و استکبارستیزی از ارزش‌های ماندگار انقلاب اسلامی و میراث امام راحل(ره) برای ملت ایران است، افزود: دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران، اختلافی سیاسی یا سوءتفاهمی مقطعی نیست، بلکه ریشه در مبانی اعتقادی و ساختار فکری آنان دارد؛ چراکه این کشورها خواهان ایرانی ضعیف و منزوی هستند و استقلال و اقتدار ایران را برنمی‌تابند.

نظری‌دوست با اشاره به سابقه اقدامات خصمانه آمریکا علیه ملت ایران از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون تصریح کرد: شجاعت، مقاومت و استکبارستیزی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است که به ملت ایران هویت و توان ایستادگی بخشیده و امروز نیز مردم با تکیه بر همین روحیه در برابر زیاده‌خواهی دشمنان مقاومت می‌کنند.

فرماندار اسدآباد در پایان با تأکید بر ضرورت برخورد با هتاکان و عوامل تخریب‌گر، متذکر شد: برخورد قاطع و قانونی با افرادی که به مردم توهین می‌کنند و در فضای مجازی دست به هتاکی می‌زنند، مطالبه جدی مردم و مسئولان شهرستان است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار