انتصاب سرپرست زندان‌های لرستان

روح‌الله رضایی‌دانا به‌عنوان سرپرست جدید زندان‌های لرستان منصوب شد.
کد خبر: ۸۷۵۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۴ - 04November 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، آیین تکریم و معارفه مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی لرستان با حضور «نصرالله ابراهیمی»، قائم‌مقام سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، «عمران علی‌محمدی»، رئیس‌کل دادگستری لرستان و اعضای شورای قضایی استان برگزار شد و طی آن «روح‌الله رضایی‌دانا» به‌عنوان سرپرست جدید زندان‌های استان منصوب شد.
 
انتصاب
نصرالله ابراهیمی، قائم‌مقام سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، در این مراسم با ابلاغ سلام رئیس سازمان به کارکنان و مجموعه قضایی استان، خد‌امحوری، تکلیف‌گرایی و مسئولیت‌پذیری را از اصول اساسی مدیریت در نظام اسلامی دانست و اظهار  داشت: تحقق عدالت در جامعه مسئولیتی مشترک میان قوای مقننه، مجریه و قضائیه است و ایجاد توازن و هماهنگی میان این قوا می‌تواند در کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.
 
وی تعامل سازنده با مجموعه قضایی استان و استفاده از ظرفیت‌های فکری و کارشناسی آن را از اولویت‌های سازمان زندان‌ها برشمرد و بر ضرورت توجه مدیران استانی به این رویکرد تأکید کرد.
 
عمران علی‌محمدی، رئیس‌کل دادگستری لرستان نیز در این مراسم، کاهش جمعیت کیفری از طریق استفاده هدفمند از ظرفیت‌های قانونی و نهاد‌های ارفاقی را از محور‌های اصلی مدیریت جدید زندان‌ها عنوان کرد و خواستار تقویت و اجرای مؤثر برنامه‌های اصلاحی و تربیتی شد.
 
وی رسیدگی به وضعیت خانواده زندانیان، ارتقای سطح بهداشت و سلامت زندانیان، تعامل مستمر با قضات و توجه ویژه به وضعیت معیشتی کارکنان را از دیگر اولویت‌هایی دانست که باید در دوره جدید مدیریتی دنبال شود.
 
روح‌الله رضایی‌دانا، سرپرست زندان‌های استان لرستان نیز با تشریح برنامه‌های دوره جدید مدیریتی خود، بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی کارکنان، فراهم‌کردن زمینه رشد نیرو‌های مستعد بر مبنای شایسته‌سالاری و تقویت برنامه‌های فرهنگی و تربیتی با محوریت فعالیت‌های قرآنی را از جمله اولویت‌های خود عنوان کرد.
 
وی توسعه اشتغال در زندان‌ها، گسترش برنامه‌های مهارت‌آموزی برای زندانیان و کارکنان وظیفه، کاهش هدفمند جمعیت کیفری با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، حمایت از خانواده زندانیان و بهره‌گیری حداکثری از توان خیرین و تشکل‌های مردمی برای کمک به زندانیان و خانواده‌های آنان را از دیگر برنامه‌های دوره جدید برشمرد.
 
سرپرست زندان‌های لرستان همچنین افزایش ضریب امنیت فیزیکی زندان‌ها را از موضوعات مورد توجه مدیریت جدید عنوان کرد و بر پیگیری اقدامات در حوزه‌های رفاهی، اصلاحی، تربیتی، اشتغال و امنیت تأکید کرد.
 
در پایان این مراسم، ضمن قدردانی از خدمات عبدالمجید کشوری، مدیرکل پیشین زندان‌های استان، حکم انتصاب روح‌الله رضایی‌دانا به‌عنوان سرپرست جدید زندان‌های لرستان به وی اعطا شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار