کنگره ملی شعر یاس مهربان به کار خود پایان داد+ فیلم

پانزدهمین کنگره ملی شعر فاطمی «یاس مهربان» شب گذشته با حضور برگزیدگان فراخوان و تنی چند از شعرای برجسته مهمان، به میزبانی حسینیه ایران در بیت‌العباس محله خلف خانعلی یزد به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۸۷۵۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲ - 07November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، پانزدهمین کنگره ملی شعر فاطمی «یاس مهربان» شب گذشته با حضور برگزیدگان فراخوان و تنی چند از شعرای برجسته مهمان، به میزبانی حسینیه ایران در بیت‌العباس محله خلف خانعلی یزد به کار خود پایان داد.

دفاع مقدس یزد

در این رویداد ادبی، شاعران به شعرخوانی در سوگ حضرت زهرا (س) پرداختند.

«علیرضا احرامیان‌پور» رییس انجمن ادبی جیحون یزد و دبیر اجرایی این کنگره، در خصوص جزئیات این دوره اظهار داشت: «۲۳۰ شاعر از ۲۵ استان کشور، ۵۶۰ اثر به دبیرخانه این کنگره ارسال کردند که پس از طی مراحل داوری، ۱۴ شاعر در سه بخش کشوری، استانی و دانش آموز به‌عنوان برگزیده انتخاب شد.»

وی با اشاره به برگزاری چندین‌ساله این رویداد با هدف ترویج و گسترش شعر فاطمی افزود: امیدواریم با استمرار برنامه‌های فاطمی و تقویت، توسعه و تنوع آنها، یزد به‌عنوان پایگاه دائمی کنگره ملی شعر فاطمی "یاس مهربان" معرفی شود.

احرامیان‌پور ضمن از تشکر از سازمان صدا و سیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری یزد به خاطر حمایت‌ها و همکاری‌های مجدانه در برگزاری این کنگره ملی ادامه داد: با تفاهم جدبدی که با حسینیه بیت العباس منعقد شده، هیات امنای بیت العباس میزبانی دائمی این کنگره را با نیت خیر و خدمت به ساحت مقدس زهرای مرضیه (س) پذیرفتند که در نوع خود حرکت بی نظیری است و باید مورد تقدیر قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار