26 اسیر فلسطینی توسط صهیونیست ها آزاد شدند

رژیم صهیونیستی قبل از آغاز دور آتی مذاکرات سازش، 26 تن از اسرای فلسطینی را با هدف نمایش رفتاری سازنده در مذاکرات آزاد کرد.
کد خبر: ۸۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴ - 31December 2013

26 اسیر فلسطینی توسط صهیونیست ها آزاد شدند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از خیرگزاری فرانسه، در شرایطی که همزمان با آغاز دور جدید مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان فلسطین با صهیونیست ها، رژیم صهیونیستی بدون توجه به تعهدات خود شهرک سازی در سرزمین های اشغالی را گسترش داده است، در شب گذشته و قبل از آغاز دور آتی مذاکرات و به منظور نمایش رفتاری سازنده، 26 تن از اسرای فلسطینی را آزاد کرد.

گفتنی است ورود این اسرای فلسطینی به کرانه باختری در حالی با استقبال گسترده مردم فلسطین همراه شد که برخی مقامات فلسطینی نیز در مراسم استقبال از این اسرا حضور داشتند.

اما نکته شایان ذکر در این رابطه به اقدام صهیونیست ها در آزادی این اسرا قبل از ورود وزیر خارجه امریکا به سرزمین های اشغالی و در آستانه دور آتی مذاکرات بر می گردد. بدین نحو که به دلیل تداوم شهرک سازی از سوی صهیونیست ها، این رژیم متهم به عدم پایبندی به تعهدات خود در مذاکرات می باشد و در این استا، به نظر می رسد با آزادسازی این اسرای فلسطینی قبل از آغاز دور آتی مذاکرات تلاش دارد رفتاری سازنده را از سوی خود به نمایش گذارد.
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار