به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سیدهادی رضوی «رئیس شورای سیاستگزاری جشنواره فیلم مدافعان حرم» با حضور در برنامه «کوی محبت» شبکه دو سیما با بیان اینکه امنیت در جمهوری اسلامی نعمت بزرگی است، گفت: امروز امنیت کشور مدیون کسانی است که از جان و خانواده خود گذشتهاند و بدون هیچ چشم داشتی در سوریه و عراق مشغول مبارزه با ترورسیم تکفیری هستند.
وی در ادامه با ابراز تاسف برای کسانی که حرکت جهادی مدافعین حرم را با پول مقایسه میکنند، تصریح کرد: چگونه می شود برخی از اقشار جامعه آنقدر کرخت و سست باشند که بگویند فلان شهید مدافع حرم در قبال جان خود پول دریافت کرده است مگر نه اینکه اگر شما به مرگ عادی از دنیا بروید شاید بیمه پول بیشتری به خانواده شما بدهد؟ تمام این حرف ها ناشی از تفکری بی رحمانه به این عزیزان است که وقتی در آن ریز می شوی متوجه می شوی که هیچ توجیهی هم ندارد.
رضوی در توضیح بحث خود نقلی را از زبان آیت الله محمدی گلپایگانی اضافه کرد مبنی بر اینکه زمانی که در اختتامیه جشنواره فیلم مدافعان حرم شخصی از ایشان سوال کرد که شنیده شده بعضی از مدافعان حرم برای اعزام به سوریه و عراق پولی دریافت کرده اند رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در جوابی جالب به آن فرد گفت: مگر جان پولی است؟ و آیا زندگی انسان با کدام مبلغ مالی قابل قیاس است؟
رئیس جشنواره فیلم مدافعان حرم در ادامه اظهار داشت : امروز جوانانی که در سوریه و عراق برای دفاع از ناموس شیعه و پاسداری از حرم آل الله می جنگند همه از نسل دهه 60 و هفتادی ها هستند و به نوعی تربیت شده نسل انقلاب اسلامی هستند و این نقطه مقابل همان تفکری است که برخی معاندین جمهوری اسلامی می گفتند انقلاب و دفاع مقدس را نسل تربیت شده با تفکرات قبل انقلابی کرده است حال اینکه این شهدا نشان داده اند که نسل انقلاب چقدر پای ارزش های اصیل آن مانده است.
وی با اشاره به مظلومیت شهدای مدافع حرم اضافه کرد: خانواده این شهدا مانند خانواده شهدا در زمان دفاع مقدس شناخته شده نیستند و در مظلومیت کامل به سر می برند و حتی نام این شهدا در غربت کامل قرار دارد و این در حالی است که وقتی شما به یک کشور خارجی سفر می کنید متوجه می شوید که مثلا یادبود هایی برای کشته شدگان جنگ جهانی دوم ساخته می شود و حتی برخی بازماندگان آنها از خدمات اجتماعی ویژه ای برخوردار می شوند.
رضوی با بیان اینکه امروز باید چهره های شناخته شده و مسئولین بیشترین توجه را به خانواده های این عزیزان داشته باشند افزود : نباید فراموش کنیم جایگاهی که امروز ما در آن قرار دادیم مدیون رشادت های همین شهداست و من متاسف می شوم وقتی به هنرمند یا مسئولی برای ابراز نظر در رابطه با مدافعین حرم مراجعه می کنیم و آنها از صحبت در رابطه با این موضوع امتناع می کنند!
رئیس جشنواره فیلم مدافعان حرم در پایان گفت: جشنواره فیلم مدافعان حرم در قالب یک نذر فرهنگی تلاش دارد تا در حد توان خود مظلومیت این شهدا و خانواده های آنها را نشان دهد تا التیامی باشد بر زخم های این عزیزان و امیدواریم که در این مسیر با یاری خدا بتوانیم کاری تاثیر گذار را در عرصه فرهنگی جلو بببریم.
به گزارش خبرگزاری فارس، سیدهادی رضوی که علاوه بر برنامه «کوی محبت» در برنامه «گنجینه رمضان» نیز حضور پیدا کرده بود، با بیان اینکه جشنواره فیلم مدافعان حرم امسال برای اولین بار در بخشهای مستند و نماآهنگ برگزار شد، عنوان کرد: ما امسال در قالب یک «نذر فرهنگی» اولین جشنواره فیلم مدافعان حرم را به کمک اصحاب رسانه و جمعی از اهالی فرهنگ برگزار کردیم تا بتوانیم گوشه ای از رشادت های فرزندان این مرز و بوم را در قالب مدافعان حرم به تصویر بکشیم.
این فعال فرهنگی در ادامه افزود: بنده به عنوان شخصی که چند سالی است در عرصه فرهنگ؛ به طور ویژه در بخش اقتصادی فرهنگ فعالیت می کنم به این نتیجه رسیدم با وجود تمام فعالیت هایی که انجام پدیرفته است یک حلقه مفقوده در این میان وجود دارد و آن نشان دادن چهره هایی است که برای امنیت و آرامش کشور ما کیلومتر ها آن طرف تر از مرز های سرزمینی خود تلاش می کنند و جان خود را تقدیم می کنند؛ به همین دلیل هم تصمیم گرفته شد تا علاوه بر کارهایی که برخی نهاد ها و سازمان ها درعرصه نشان دادن فعالیت های مدافعین حرم ترتیب می دهند ؛ یک حرکت کاملا مردمی هم کلید بخورد و نتیجه آن هم همین جشنواره فیلم مدافعان حرم بود.
رضوی با بیان اینکه این جشنواره حرکتی بود تا فقط به مردم بگوید جوان های دهه هفتادی و شصتی که به نوعی تربیت شده نسل انقلاب هستند چگونه در اوج غربت جان خود را فدای اهل بیت (ع) و امنیت کشور خود می کنند اظهار داشت: در خلال برگزاری جشنواره با خانواده های زیادی از شهدای مدافعان حرم دیدار و گفت و گو داشتیم و وقتی از رشادت های آنها بدون هیچ چشم داشتی می شنیدیم تازه به این نتیجه می رسیدیم که چقدر نگاه سقیلی است که یک فرد فکر کند این عزیزان برای پول حاضرند از خانه و کاشانه خود دل بکنند و هدف این عزیزان مقدس تر از این حرف هاست.
این فعال فرهنگی در ادامه اشارهای به پروژه موفق سرمایه گذاری در شبکه نمایش خانگی داشت و افزود: زمانی که احساس کردیم که ماهواره و امپراطوری رسانه ای صهیونست با به راه انداختن شبکه های فارسی زبان و نمایش سریال های متنوع سعی در تغییر ذائقه ایرانی ها دارد وارد عرصه سریال سازی در شبکه نمایش خانگی شدیم و توانستیم از این طریق مقابله خوبی را با جریان مخرب فکری و رسانه ای صهیونیزم داشته باشیم.
رضوی در پایان تصریح کرد: مشاهده روند سریال سازی شبکه های ماهواره ای نشان می دهد که هدایت گران این شبکه ها با برنامه ریزی دقیق سعی دارند تا پروژه از بین بردن حیا و عفت را در جامعه ایرانی پیش ببرند و وقتی بنیاد خانواده را در یک جامعه اسلامی تخریب کنند به سادگی می توانند فرهنگ یک جامعه را نابود کنند و به آن سیطره پیدا کنند پس ما با تولید یک اثر فاخر توانستیم به عنوان بال صدا و سیما در بخش خصوصی اثری را با اصول فرهنگی اسلامی و در جهت مقابله با فعالیتهای ماهواره تولید کنیم.
منبع:میزان