مقدم‌فر در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع):

بزرگترین فرصت دشمن در فتنه ۸۸ همسو کردن ۳ جبهه در داخل و خارج بود

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران گفت: در شناخت پیدا و پنهان فتنه ۸۸ باید هوشمندانه عمل کنیم و تحلیلی عمیق و صحیح از وقایع و ماجراها داشته باشیم و بشناسیم که دشمن در کجاها کمین کرده و توانست ما را غافلگیر کند.
کد خبر: ۸۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰ - 01January 2014

بزرگترین فرصت دشمن در فتنه ۸۸ همسو کردن ۳ جبهه در داخل و خارج بود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، به نقل ازخبرگزاری تسنیم، حمیدرضا مقدمفر معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران در نشست تبیین زوایای پنهان فتنه 88 که در دانشگاه امام صادق (ع) و با حضور دانشجویان این دانشگاه برگزار شد ضمن تسلیت ایام 28 صفر، اظهار داشت: امروز بعد از 4 سال از فتنه 88 حرفها و سخنانی زده میشود که جای تامل دارد؛ میگویند دست خارجی بود یا نبود؟ بازیگران اصلی و فرعی فتنه چه کسانی بودند؟. اما من فکر میکنم که این حرفها را امروز بچههایی که در مقاطع راهنمایی و ابتدایی هم هستند به خوبی درک کردهاند هرچند بعضیها در مجلس هم هستند که تحلیل درستی نداشته و هنوز نفهمیدند ماجرا چه بوده و فکر میکنند فتنه 88 دعوای احمدینژاد و موسوی بود و این به خاطر عدم قدرت تحلیل درست است.
 
وی با اشاره به برخی واژهسازیهای امروزه از فتنه 88 به عنوان تخلف، تدلیس و ... خطاب به بازیگران اصلی فتنه 88 اظهار داشت: شماها با آبروی نظام بازی کردید، به نظام تهمت تقلب زدید و امروز برای توجیه خیانت ها واژهسازی میکنید.
 
مقدمفر تصریح کرد: اگر صحبت از پنهانیهای فتنه 88 میشود. باید بگویم که هنوز بسیاری از پنهانیهای فتنه 88 خود را نشان ندادهاند و نباید انتظار داشت خیلی زود عقبه های پنهان و دسته ای پنهان خارجی روشن شود، ما تا کنون برخی از قرائن و اندکی از اسناد این دخالت ها را آن هم در عرصه آشکار به دست آوردهایم.
 
وی در این ارتباط خاطرنشان کرد: اخیرا دشمنانمان بعد از 60 سال آمدند و نقش خود را در کودتای 28 مرداد 32 اعلام کردند. رمز عملیات و مشخصات کودتا را افشا کردند اما حقیقتا فتنه 88 به مراتب پیچیدهتر و سختتر بود.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه با بیان اینکه البته همانگونه که انتظار داشتیم بعد از 4 سال از گذشت فتنه 88 دمخروس بیرون زده و مشخص شده است که چه کسانی نقش بارزتری داشتند، تصریح کرد: در همان دادگاه فتنه که 4 جلسه آن در رسانهها منتشر شد اسنادی را دیدیم که چه کسانی و چه خیانتهایی به نظام دانسته اند.
 
مقدمفر افزود: در همان دادگاه فتنه یک آقایی که متهم بود گفت که من 8 سال در استخدام سفارت انگلیس بودم و کارمان در این 8 سال این بوده است که نخبگان را  بصورت شبکه ایبه سفارت انگلیس وصل کنیم ؛آن شخص گفت که بعد از انتخابات سفیر انگلیس مرا صدا کرد  و گفت که در این مدت برای ما خیلی کار کردهای و دلارهای زیادی گرفتی اما باید نتیجه کارت را همین الان نشان دهی و اصل محصول خو را باید در انتخابات نشان دهی.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه  افزود: در شناخت پیدا و پنهان فتنه 88 باید هوشمندانه عمل کنیم و تحلیلی عمیق و صحیح از وقایع و ماجراها داشته باشیم و بشناسیم که دشمن در کجاها کمین کرده و توانست ما را غافلگیر کند.
 
وی در ادامه به حضوربرادر یک عضو شورای مرکزی منافقین به عنوان مشاور در ستاد میرحسین موسوی اشاره کرد و گفت: آن آقای مشاور که به خارج گریخت امروز مصاحبه کرده و گفته است که باید به مسئولین نظام و قوه قضائیه و به نهادهای امنیتی فشار آورد که موسوی و کروبی رفع حصر شوند.
 
مقدمفر در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در فتنه 88، 3 جبهه به صورت همزمان علیه انقلاب کار میکردند که یک جبهه آن بیرون و 2 جبهه در داخل بودند، که با هدایت جبهه بیرونی عمل می کرد.
 
وی در این ارتباط خاطرنشان کرد:جبهه بیرونی با رهبری نظام سلطه، پس از پیروزی انقلاب اسلامی از هرسناریو و حربه و حیلهای علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده است؛ در فتنه 88 با سه قرارگاه فکری، رسانه ای و اجرایی وارد میدان شدند. اما اولین جبهه ای که در داخل کشور فعال شد همان جبهه معاند و معارض سنتی نظام بود از جمله منافقین، سلطنتطلبها، بهایی ها و ... که اینها همواره مترصد فرصت اجتماعی و سیاسی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بودند.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه جبهه سوم را ترکیبی از منافقین نوع دوم ( جدید )، استحاله شدهها، شکستخوردگان انتخابات 84 و فرزندان مسئولانی که پروندههای مالی، سیاسی و اقتصادی داشتند و همچنین رادیکالهای جریان اصلاحطلب که 8 سال قدرت را در دست داشتند عنوان کرد و افزود: نکته بیسابقه که به عنوان فرصت طلایی در این فتنه در دست آمریکا و جبهه بیرونی قرار گرفت این بود که اینها موفق شدند 2 جبهه داخلی را علیه نظام همسو، هم جهت متحد کنند و تحت امرقرارگاه خارجی قرار دهند.
 
مقدمفر با اظهار تاسف از برخی از فریبخوردگان فتنه 88 و برخی خواص و نخبگان که همیشه یاور و همراه امام ره و حضرت آقا بودند اما اینبار نتوانستند یاور نظام و همراه رهبری و مدافع نظام باشند افزود: مقام معظم رهبری بعد از انتخابات 88 فرمودند که همه کاندیداها درون نظام و متعلق به نظام هستند و بیگانه طمع نکند، مقام معظم رهبری  تلاش کردند که همه را درون نظام حفظ کنند اما دشمن خوب تشخیص داده بود و متاسفانه جماعتی در ایران به دلایل شخصی، نفسانی و قدرتطلبی خواسته یا ناخواسته چیزهایی را میگفتند که اوباما، کلینتون، انگلیس و رسانههای صهیونیستی میگفتند و این یک رخنه بود که دشمن توانست از آن استفاده کند و برای اولین بار از این طریق نفوذ توانست ورود کند و اولین باری بود که برخی از چهرههای شناخته شده و خوش سابقه و بزرگان نظام حرفهای همسو با دشمنانمان را به زبان میآوردند.
 

نظر شما
پربیننده ها