به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، فراموشی فلسطین و اسرائیل ذیل تروریست تکفیری منطقه که بار فجایع و حوادث تلخ بسیاری را بر دوش ملتهای مسلمان افکنده است از جمله دسیسههای دشمن صهیونیسم بوده است.
چندی بعد از بوجود آمدن پدیده شوم داعش بود که سردمداران رژیم اشغالگر قدس شادمانی خود را از بوجود آمدن این غده چرکین اعلام کردند. کسانی که همواره از حقوق بشر دم میزنند نیز در مقابل این اظهار شادمانی و خرسندی سران رژیم اشغالگر قدس سکوت کردند.
اینک موضوع محوری در روز قدس نیز یادآوری قصاوتهای رژیم غاصبی است که بیش از چند دهه با ظلم و تعدی بر سر مردمی فرود آمدهاند که با دستهای خالی و ایمان راسخ همواره امید به آزادی داشتهاند. از همین روست که زیتون بر شاخه سبز نشانه و سمبل پایداری و مقاومت مردم سرزمینهای اشغالی است.
در سوره مبارکه التین خداوند می فرماید:«والتین والزیتون و طور سینین وهذاالبلدالامین.» . خداوند به زیتون سوگند می خورد زیرا زیتون و موارد سه گانه دیگر همگی مورد احترام و ارزش هستند. منظور از زیتون کوهستانی است که بیت المقدس بر بالای آن واقع شده و سوگند خوردن به این سرزمین شاید بدان علت است که تعدادی ازانبیاء در این سرزمین مبعوث شده اند. زیتون درخت همیشه سبز نواحی مدیترانه ای است که تنه و برگ های مقاومی دارد. در یونان ، آتنا یعنی الهه عقل و صلح، درخت زیتونی را در آتن به نشانه صلح رویانده است.
برآمدن گروههای تکفیری تروریستی با حمایت غرب نیز فرصتی برای رژیم صهیونیستی بوده است تا در سایه شوم تروریست منطقه به اعمال شوم خود به طور پنهانی و به دور از دید اذهان عمومی بپردازند. درواقع انحراف اذهان عمومی از مسئله فلسطین ماحصل وجود تروریست در منطقه بوده است که روز قدس امسال نیز فرصتی مغتنم است که جهانیان پی ببرند که مسئله فلسطین همیشه و همواره موضوع محوری جهان اسلام بوده است و تا زمانی که این مسئله حل نشود مسلمانان دست از آن نمیکشند و غبار زمان نمیتواند این مسئله را از ذهن ملتهای مسلمان پاک کند.
متاسفانه در کنار بوجود آمدن پدیده شوم تروریست که به طور پیچیدهای با همکاری رژیم صهیونیستی، غرب و حکومتهای مرتجع منطقهای متولد شد، حکام برخی از ملل اسلامی نیز با تغییر شیوه و همکاری با رژیم صهیونیستی بر پدیده فراموشی فلسطین دامن زدند. همپوشانیها، همگراییها بین رژیم صهیونیستی و ارتجاع عرب در آغاز، با نوعی استحیاء و خجالت صورت میگرفت و در مواقعی که اخباری به رسانهها درز میکرد، باعجله آن را انکار کرده و خود را طرفدار آرمان فلسطین جا میزدند.
اما با توجه به تحولات چند سال اخیر منطقه بهخصوص پس از فرایند «بیداری اسلامی»، بهتدریج، بیم آن میرفت که کاخ ظلم شیخنشینها فروریزد و درنتیجه برای حفظ تاجوتخت خود مجبور شدند تا روابط خود را با رژیم صهیونیستی نزدیکتر کنند.
درواقع رژیمهای دیکتاتوری که مشروعیت مردمی ندارند برای حفظ خود مجبور هستند دست به دامن حکومتهای استکباری برای سرکوب مخالفان و مردم کشورشان شوند و همین موضوع سبب شد تا در معاهدات پنهانی و اخیرا آشکار حکام مرتجع منطقه فلسطین اشغالی را به بقای حکومت خود بفروشند.
اما کارشناسان عقیده دارند نتیجه این تحولات درمجموع به نفع جریان آرمان فلسطین و مقاومت اسلامی است و به هر میزانی که عربستان سعودی و حکومتهای مرتجع منطقه به رژیم جعلی صهیونیستی نزدیکتر شود، هم منزویتر و هم متحمل ضررهای بیشتری خواهد شد. نزدیکی این حکومتها به رژیم صهیونیستی باعث آشکار شدن باطن باطل آنها میَشود و به آگاهی عمومی و بیداری اسلامی در سطح منطقه میافزاید.
درواقع مسئله فلسطین معیار و عیاری برای سنجش حق وباطل است. از این رو روز قدس امسال را بایستی روز افشاگری ابعاد پنهان و آشکار و معیار سنجش حق و باطل دانست که مهمترین کارویژه آن توجه دادن هر چه بیشتر به مسئله قدس است. در این عرصه هرچقدر ملتهای مسلمان را بیشتر به مسئله فلسطین اشغالی و تحولات آن توجه دهیم بیشتر میزان حق و باطل حکومتهای مرتجع منطقه در همکاری با رژیم صهیونیستی آشکار میشود و این آگاهی تحولی عمیق در اذهان ملل مسلمان است که میتواند دومینووار تحولات شگرف دیگری را در پی بیداری اسلامی بوجود بیاورد.