یادداشت/ محمدکاظم انبارلویی

آمریکا و توهم تغییرات

انبارلویی بیان کرد: آمریکایی‌ها هنوز در توهم این هستند بتوانند تغییراتی در داخل ایجاد کنند و به قول خود مسیر ناهموار براندازی را هموار کنند. ملت امروز در راهپیمایی عظیم روز قدس آنها را از این توهم بیرون آورد. ملت‌های جهان در ۸۰ کشور همین پیام را به اشغالگران قدس دادند.
کد خبر: ۸۹۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۴ - 01July 2016

آمریکا و توهم تغییرات

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، متن یادداشت محمدکاظم انبارلویی با عنوان «آمریکا و توهم تغییرات» به شرح ذیل است:

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در موسسه تحقیقاتی اسین مطالبی گفته است که باید از باب پروژه نفوذ آمریکاییها برای به اصطلاح تغییرات در آن مداقه کرد.

جان کری گفته است؛
 

1- تجارت با ایران ابزاری است که میتواند تغییرات در ایران را تقویت کند.
 

2- قرارداد فروش 25 میلیارد دلاری هواپیمای بوئینگ به ایران، این کشور را از پیشروترین حامی تروریسم به یک دولت مسئول تبدیل کند.
 

3- 60 درصد مردم ایران زیر 30 سال سن دارند. آنها در کافیشاپها مینشینند و درباره آینده صحبت میکنند.
 

4- هنوز کارهای تمامنشدهای وجود دارد.
 

5- نباید از تحریمهای اولیه فاصله بگیریم. تحریمها همچنان به ایران فشار میآورد.

آنچه وزیر خارجه آمریکا گفته، نیمه آشکار او در یک موسسه تحقیقاتی است. معلوم نیست درباره نیمه پنهان آن در پنتاگون، سیا، وزارت خارجه و... چه میگذرد.

آمریکاییها پس از انقلاب هیچ وقت پنهان نکردند که درصدد تغییرات (بخوانید براندازی) هستند. نبرد سخت و نرم آنها بیوقفه طی نزدیک به چهار دهه پس از حیات بالنده انقلاب اسلامی ادامه دارد، اما عدهای در داخل که بلاهت را از حد گذراندهاند، نیت سوء آمریکاییها در هدم و نابودی ملت ایران را انکار میکنند و آن را "توهم" میدانند.

کری میگوید؛ حتی وقتی ما قرار است به آنها هواپیمای بوئینگ بفروشیم، موضوع براندازی و تغییرات را فراموش نکردیم.

آنها دلخوش کردهاند به کسانی که در کافیشاپها به آینده فکر میکنند. همین جماعت 60 درصدی جوانان کشور طی سه دهه گذشته آنچنان آمریکا را در داخل و منطقه گوشمالی دادهاند که هنوز صدای آن در گوش آمریکاییها زنگ میزند.

آمریکاییها اخیرا ضرب شست جوانان ما را در دستگیری ملوانان خود دریافت کردند و حالا با مجازات ملوانان میخواهند شکست خود را جبران کنند.

جان کری میگوید؛ میخواهند از مسئولان ایران یک دولت مسئول بسازند. آن مسئولی که در دولت بخواهد به جای پاسخگویی به ملت، پاسخگوی مطالبات آمریکا باشد، مردم با پسگردنی او را حذف میکنند!

البته جان کری بیحساب و کتاب حرف نمیزند. عدهای از اهل فتنه که منافع آمریکا را در ایران نمایندگی میکنند، با او همراه هستند. هرچند عدد قابل اعتنایی نیستند، اما همین که جان کری به آنها تکیه میکند، مهم است.

خداوند رحمت کند امام بزرگوار را، سال 58 اولین سالی که روز قدس برگزار میشد، طی سخنانی فرمودند: "روز قدس، روزی است که باید به روشنفکرانی که در زیر پرده با آمریکا رابطه دارند، هشدار داد که اگر از فضولی دست برندارند، سرکوب خواهید شد. روز قدس، روزی است که باید به ابرقدرتها هشدار داد سر جای خود بنشینند." بر مردم ایران و 80 کشور جهان دیروز چنین پیامی را با تاسی از امام(ره) به جهان مخابره کردند.

جان کری گفته است هنوز کارهای تمام نشدهای وجود دارد. باید دید این کارهای تمام نشده آنها چیست؟آیا وزارت خارجه به این مهم تمرکز دارد؟

مردم امروز در راهپیمایی روز قدس کار را تمام کردند و برای آمریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس و همپیمانان آن طلب مرگ و نابودی کردند.

آیا دستگاه دیپلماسی کشور در همین مسیر حرکت میکند؟ ملت ما با آمریکاییها سر و سری ندارد. "برجام" اولین و آخرین سر و سر ما با آنهاست. باید آن را تمام کرد.

هیئت نظارت بر برجام شجاعانه آخرین برآورد خود را بکند. اگر آمریکاییها همچنان در مدار بدعهدی میخواهند حرکت کنند و بالاتر از آن به قول کری، بر مدار تغییرات سیر کنند، به قول رئیس محترم مجلس باید پاسخ پشیمانکننده دولت و ملت ایران عملیاتی شود.

جان کری گفته است نباید از تحریمهای اولیه فاصله بگیریم.

تمام فلسفه دو سال گفتگوی دولت با آمریکاییها حذف تحریمها بود. اگر آنها میخواهند آن را حفظ کنند، این اعلام جنگ آشکار در پوشش قرارداد پوشالی برجام است. آنها میخواهند دست روی جیب خود بگذارند، هرچه خواستند بگیرند و چیزی در حد یک "نم" پس ندهند.

دولت باید از موضع انقلابیگری تصمیم خود را بگیرد.

اولا: لحن خود را در مواجهه با استکبار جهانی تغییر دهد و برگردد به لحن امام (ره) و رهبری

ثانیا: پاسخ پشیمانکننده خود را در آستین داشته باشد و بهموقع آن را رو کند.

افکار عمومی درایران تاب زورگوییها و قلدرمآبیهای آمریکا را ندارد و هرازچندی بغض فشرده گلوی خود را با فریاد مرگ بر آمریکا وا میکند.

دولت باید در این مورد با مردم همصدایی داشته باشد. انفعال در سیاست خارجی، سکوت در برابر رجزخوانیهای آمریکا مسئولان را متهم به فاصله گرفتن از معیارهای انقلابی میکند. دولت باید شجاعانه از این اتهام فاصله بگیرد.

آمریکاییها هنوز در توهم این هستند بتوانند تغییراتی در داخل ایجاد کنند و به قول خود مسیر ناهموار براندازی را هموار کنند.

ملت امروز در راهپیمایی عظیم روز قدس آنها را از این توهم بیرون آورد. ملتهای جهان در 80 کشور همین پیام را به اشغالگران قدس و آمریکای جنایتکار دادند.

آیا دولت نمیخواهد این پیام را در پایان دادن به توهم آمریکاییها به نمایندگی از ملت ایران در گوش جهانیان واتاب دهد.

منبع: تسنیم
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار