مسئول بسیج سازندگی میبد؛

حضور پررنگ بانوان بسیجی در اردوهای جهادی/ اعزام تیم‌های جهادی از 29 تیر تا 8 مرداد

مسئول بسیج سازندگی میبد با بیان اینکه بانوان بسیجی در اردوهای جهادی حضوری پر رنگ دارند، گفت: تلاش تیمی دانشجویان در جهت رفع محرومیت‌ها آن هم در فضایی دوستانه و البته معنوی موجب تعالی روح و آرامش خاطر این جهادگران می‌شود.
کد خبر: ۹۱۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰ - 16July 2016

حضور پررنگ بانوان بسیجی در اردوهای جهادی/ اعزام تیم‌های جهادی از 29 تیر تا 8 مرداد

به گزارش دفاع پرس از یزد، محمد مهدی کریمی در خصوص اعزام اردوهای جهادی تابستانه این واحد گفت: ثبت نام بسیجیان داوطلب حضور در اردوهای جهادی تابستان امسال به صورت متمرکز از بسیج دانشجویی دانشگاههای  شهرستان میبد، صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: این اردوها تنها در قالب دانشجویی اجرا شده و بسیجیان جذب شده توسط پایگاه ها و نواحی بسیج نیز به عنوان دانشجو به ما پیوستهاند. در این دوره بیش از 200 مورد ثبت نام داشتهایم که با توجه به محدودیت منابع، 150 نفر از این تعداد با محوریت جذب نیروی متخصص انتخاب شدهاند تا در این اردوها شرکت کنند.

مسئول دفتر بسیج سازندگی میبد گفت: بسیجیان میبد از تاریخ 29 تیر تا هشتم مرداد 95 به چهار روستای مبارکه، ترکان، هرابرجان و رحمت آباد، واقع در شهرستان مروست اعزام خواهند شد.

وی ادامه داد: این اعزامها در چهار حوزه فعالیتهای عمرانی در قالب بهسازی و تجهیز مدارس، کتابخانهها و مراکز تفریحی، فعالیتهای بهداشتی، فعالیتهای آموزشی و فعالیت در راستای اقتصاد مقاومتی در قالب کشاورزی و برگزاری نمایشگاههای اقتصاد مقاومتی، طرح ریزی شده است.

حضور ویژه و سازنده بانوان بسیجی

کریمی در ادامه با اشاره به حضور بیش از 50 بانوی بسیجی در این اردوها تصریح کرد: فعالیتهای آموزشی طرحریزی شده در اعزام پیش رو در بخشهایی چون برگزاری کلاسهای آموزشی مشاغل خانگی همچون گلدوزی و خیاطی بوده که همگی توسط بانوان بسیجی برگزار و اداره خواهند شد.

وی اردوهای جهادی را دارای برکات مادی و معنوی زیادی دانست و گفت: حضور بسیجیانی که داوطلبانه و با شوق محل زندگی خود را ترک کرده و به سمت سازندگی مناطق محروم میروند همیشه قوت قلبی برای ساکنان منطقه بوده و همواره آبادانی همراه با برکت را برای آنها به ارمغان آورده است.

اردوهای جهادی؛ فرصتی طلایی برای تزکیه نفس و کسب آرامش

کریمی افزود: دانشجویانی که شلوغی شهر را ترک کرده و در قالب گروههای سازندگی به مناطق محروم سفر میکنند از نزدیک با محرومیت برخی هموطنان خود آشنا میشوند؛ که این امر علاوه بر تقویت روحیه کمک به همنوع و نیز روحیه جهادی، آنان را برای پذیرش مسئولیتهای مختلف در آینده آماده میکند.

وی اظهار داشت: تلاش تیمی در جهت رفع محرومیتها آن هم در فضایی دوستانه و البته معنوی موجب تعالی روح و آرامش خاطر دانشجویان میشود؛ کسانی که در این اردوها شرکت میکنند حضور در اجتماع و کمک به همنوع را با تمام وجود خود درک میکنند. باید گفت این تاثیر تا ابد بر روح و قلب جهادگران باقی خواهد ماند.

لزوم توجه به وجه معنوی

مسئول دفتر بسیج سازندگی میبد عرصه دانشجویی را بسیار حساس و نیازمند توجه دانست و گفت: از مسئولان میخواهم اردوهای جهادی را به چشم اردوهای تفریحی نبینند؛ دانشجویانی که داوطلبانه و بدون هیچ چشمداشتی به این اردوها آمده و با جان و دل در راستای محرومیتزدایی از این مرز و بوم فعالیت میکنند باید مورد توجه و حمایت قرار گیرند.

وی افزود: اردوهای جهادی در هر شکل و قالب و از هر قشری که تشکیل شوند تنها نیازمند تامین منابع مادی نبوده و حمایت عاطفی مسئولان را بسیار بیشتر از وجهه معنوی آن طلب میکنند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار