مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران:

کمک 800 میلیونی مردم مازندران به ساخت عتبات عالیات در چهار ماهه اول سال 95

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران گفت: در چهار ماهه نخست سال 95 حدود 800 میلیون تومان به ‌صورت نقدی و غیرنقدی به ساخت عتبات عالیات کمک کردند.
کد خبر: ۹۱۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۸ - 17July 2016

کمک 800 میلیونی مردم مازندران به ساخت عتبات عالیات در چهار ماهه اول سال 95

به گزارش دفاع پرس از مازندران، محمد حسن اصغری مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران امشب در همایش ستاد بازسازی عتبات عالیات غرب مازندران ضمن بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران یکی از موفقترین ستادهاست، گفت: در سال گذشته در میان استانها از نظر انضباط مالی مازندران توانست رتبه اول را کسب کند که نتیجه فعالیت همه افراد بود که از همه دست اندرکاران که در زمینه امانتداری مردم تلاش کردند، تشکر میکنیم.

وی با اشاره به داشتن رتبه اول در دو سال متوالی در سطح کشور، یادآور شد: مازندران به صورت مستقیم با مرکز در ارتباط است و هرگونه تغییر در حسابها مشخص است.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران با تأکید بر اینکه کار ما مردمی است و مردم نیز برای بازسازی عتبات فعالیت و همکاری خوبی دارند، گفت: از سهمیه 2 میلیارد و 800 میلیون تومان که برای مازندران در نظر گرفته شده بود توانستیم مبلغ 3 میلیارد و 330 میلیون تومان به صورت نقدی و غیرنقدی به عتبات کمک کنیم.

این مسئول با بیان اینکه بیشتر افرادی که کمک میکنند از قشر متوسط رو به پایین هستند، افزود: حتی افرادی وام دریافت میکنند تا بتوانند کمکی به بازسازی ضریح اهل بیت (ع) کنند.

اصغری میزان جمعآوریشده در چهار ماهه نخست سال 95 را نیز حدود 800 میلیون تومان به صورت نقدی و غیرنقدی بیان کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش خوبی داشته است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار