سیدعباس رضوی به یاران شهیدش پیوست؛

روایتی از جانباز شهیدی که 370 مرتبه بیهوشی کامل را تجربه کرد

به گفتۀ شهید سید عباس رضوی، وی در دوران جانبازی­‌اش ۳۷۰ مرتبه بیهوشی کامل و ۱۵ بار عمل جراحی داشته و دو بار از این دنیا به دنیای دیگر سفر کرده به نحوی که از مشاهداتش، بهشتی را که دیده بود، برای ما وصف می­‌کرد.
کد خبر: ۹۲۰۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۱ - 20July 2016

روایتی از جانباز شهیدی که 370 مرتبه بیهوشی کامل را تجربه کرد

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، سید عباس رضوی، جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس بردسکنی بعد از سالها تحمل درد و رنج بیماری در ۲۱ تیرماه سال جاری به یاران شهیدش پیوست.

این شهید والامقام در ششم فروردین ۱۳۴۱ در روستای حسنآباد شهرستان بردسکن از توابع خراسان ضوی متولد شد. وی با آغاز تجاوز ارتش بعث عراق به خاک کشورمان بر اساس احساس مسئولیتی که کرد پای در میدان رزم گذاشت و تا سال 1366 که به شرف جانبازی نائل شد، بهصورت مستمر در جبهههای حق علیه باطل حضور داشت.

این مجاهد خستگی­ناپذیر در 21 فروردین ماه 1366 به همراه جمع دیگری از رزمندگان دلاور لشکر 5 نصر بر اثر استنشاق گاز شیمیایی در منطقه خرمشهر به افتخار جانبازی نائل آمد و سالهای پس از جنگ با عواقب و جراحات این عارضه دوران زندگی خود را سپری کرد.

وی که در طول مدت حضورش در دفاع مقدس به عنوان یکی از فرمانده گردانهای خط شکن لشکر 5 نصر شناخته میشد در سال 1362 برای اولین بار به جبهههای حق علیه باطل اعزام و چندین بار مجروح شد.

وی در آخرین نوبت مجروحیتش در سال 1366 که به جهت استنشاق گاز شیمیایی دچار مشکلات تنفسی شد  به منظور انجام مراقبت­های پزشکی به همراه خانواده در مشهد اقامت گزید و بعد از ۲۹ سال صبر و تحمل عوارض شیمیایی در تیرماه سال جاری در سن ۵۴ سالگی به آرزوی دیرینهاش که شهادت بود، رسید.

به  مناسبت شهادت این جانباز صبور، پسرعمو و برادرخانم این شهید عالیقدر در گفتگویی ضمن گرامیداشت یاد شهید و تمامی شهدای اسلام گفت: مردم روستای حسنآباد به شهید سید عباس رضوی بسیار ارادت داشتند. آنها زمانی که از شهادت این پیشکسوت دفاع مقدس مطلع شدند از طریق روحانی روستا درخواست داشتند که پیکر مطهر این شهید را به زادگاهش روستای حسن آباد منتقل کنند؛ اما به جهت اینکه خانوادۀ شهید ساکن مشهد هستند، میسر نشد.

وی در رابطه با اخلاق شهید، ابراز داشت: اخلاق نیکو و رفتار شایسته شهید، خصوصاً گذشت وی زبانزد خاص و عام بود.

بیشترین سفارش شهید در خصوص آلوده نشدن به مطامع دنیوی بود و همیشه سفارش می­کرد که فقط به فکر آخرت باشید؛ به زرق و برق این دنیا دل نبندید که ماندنی نیست. شهید رضوی همچنین احترام به والدین را خیلی توصیه میکرد و معتقد بود باید قدر پدر و مادر را دانست.

رضوی ضمن ابراز تأسف از اینکه شهید در میانشان نیست و ابراز خرسندی از اینکه بالاخره پسرعمویش بعد از سالها صبوری بر درد و رنج حاصل عوارض شیمیایی و فراق از یاران به آرزوی دیرینه اش رسیده است، تصریح کرد: جراحات وارده بر حنجره و ریه­های شهید آنقدر زیاد بود که به جهت مشکلات تنفسی، نمی­توانست به زادگاهش سفر کند و حتی طی کردن مسیر منزل تا حرم برایش مشکل بود.

وی اظهار داشت: به گفتۀ خود شهید در دوران جانبازی­اش ۳۷۰ مرتبه بیهوشی کامل و ۱۵ بار عمل جراحی داشته و دو مرتبه از این دنیا به دنیای دیگر سفر کرده؛ به نحوی که از مشاهداتش، بهشتی را که دیده بود، برای ما وصف می­کرد.

رضوی با استناد به گفتههای شهید ادامه داد: پسرعمویم جهت درمان ۴۰ مرتبه به آلمان اعزام شده و ۸ ماه هم در انگلستان بستری شده بود، نصف ریه­اش را برداشته و برای سهولت در تنفس، میلهای نیز در حنجرهاش تعبیه کرده بودند که باز هم بهبودی حاصل نشد؛ تا اینکه به جهت مشکلات تنفسی در ۲۱ تیرماه ۹۵ به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

پسرعموی شهید با بیان اینکه شهید سید عباس با افتخار از ایام دفاع مقدس یاد می­کرد و آرزویش شهادت بود، گفت: شهید دو سال سربازی­اش را در جبهههای غرب کردستان همراه با شهید کاوه خدمت کرده بود و بعد از ازدواج نیز با هدف دفاع از ناموس و کشورش دو بار با عضویت بسیجی راهی جبهه­های حق علیه باطل شد؛ که بعد از شیمیایی شدن شرایط به گونهای شد که دیگر توان حضور در جبهه را نداشت.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار