علی لاریجانی:

فضای رکود در کشور مانع برطرف کردن چالش هاست

رئیس قوه مقننه در جلسه شورای اداری استان قم گفت: مهم‌ترین چالش این است که در کشور فضای اقتصادی رکود و بیکاری وجود دارد و در حال حاضر این موضوع از اولویت‌های کشور است.
کد خبر: ۹۲۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶ - 24July 2016

فضای رکود در کشور مانع برطرف کردن چالش هاست

به گزارش دفاع پرس از قم، علی لاریجانی در جلسه شورای اداری استان قم در تالار معصومیه فرمانداری با اشاره به اینکه گزارشهای اعلامشده از سوی مسئولان نویدبخش تحولات مثبت در استان است اظهار داشت: برخی از پروژههایی مثل خطوط B و C مترو، تکمیل منوریل، بیمارستان سازی، تکمیل پروژههای آبرسانی گامی برای آبادانی استان است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهمترین چالش این است که در کشور فضای اقتصادی رکود و بیکاری وجود دارد و این نشاندهنده مشکلات اقتصادی است و در حال حاضر این موضوع در اولویت کشور قرار دارد، حال این سؤال پیش میآید با رکود و بیکاری موجود در کشور باید دید این شیوه و روند عمرانی پاسخگو هست یا نه؟

وی بابیان اینکه با وضع موجود نمیتوان چالشها را رفع کرد گفت: در مسیر کاهش مشکلات گاهی مواقع مسائل غیرمنتظره در کشور بروز میکند، همچنین نگهداری وضع موجود نیز با چالشهایی مواجه است بنابراین روند کنونی برای مقابل با چالشهای پیش رو مناسب نیست.

لاریجانی با اشاره به وضعیت آسیبهای اجتماعی فرهنگی کشور گفت: این آسیبها مهم است و نمیتوان نسبت به آن بیتوجه بود، این چالشها نیازمند تدابیر ویژه است، در محلههای فقیر قم آسیبهایی دیده میشود که با دریافت عوارض و ... این آسیبها افزایش مییابد و دامنه آن وسیعتر میشود.

به گفته رئیس قوه مقننه، روند کنونی نمیتواند مسئلهای که در کلان کشور وجود دارد پاسخگو باشد البته در جریان تلاشهای مدیران هستم و میدانم در تمام حوزهها تلاش میکنند اما باید افق نهایی همه تلاشها را ببینیم.

لاریجانی با بیان اینکه خیلی وقتها سیستم دیوانی مستعد سرمایهگذاری نیست، تصریح کرد: کشورهای خارجی در رقابتی سنگین سرمایهگذار را جذب میکنند. اگر سختگیری میکنیم به دست خودمان تحریمهای جدیدی ایجاد میکنیم این در حالی است که کشور کوچکی مثل گرجستان نظام سرمایهگذاری خود را تغییر داد و الان از کشورهای خوب منطقه در جذب سرمایهگذار است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید انگیزه برای سرمایهگذاران در استان فراهم شود عنوان کرد: نمونه بودن استان فقط فخرفروشی به بزرگان نیست بلکه آبادانی استان مهم است که همت میخواهد. پروژههای مالی زیادی در استان است که با 700 میلیارد تومان نمیتوان همه آن را اجرا کرد.

لاریجانی با بیان اینکه نگرانیهایی در بخشهای نظارتی وجود دارد که این خود مشکلاتی ایجاد میکند، خاطرنشان کرد: به نفع کشور است که  منابع در دست مردم به سمت تولید برود، بخشهای نظارتی باید به مدیران کمک کنند نه مچگیری.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با بهرهگیری از بخش خصوصی میتوان بسیاری از مشکلات استان را رفع کرد، اگر میخواهیم قم آباد شود باید رها شویم از پروژههای نیمهتمام زیاد؛ که این موضوع با واگذاری به بخش خصوصی امکانپذیر است.

لاریجانی با تأکید بر اینکه باید برای اقشار آسیبپذیر فکر شود، بیان کرد: برای ایجاد رونق اقتصادی کشور باید همیشه مراقبت از بخشهای آسیبپذیر داشته باشیم، در بخشهایی از استان فقر بیشتر است برای دریافت مالیات باید آبادانی وجود داشته باشد تا مالیات پرداخت شود.

نظر شما
پربیننده ها