عضو کمیسیون برنامه و بودجه خبر داد:

۱۹ مرداد؛ حضور رئیس کل بانک‌ مرکزی در جلسه کمیسیون برنامه

«حسن پور بیگلری»، از بررسی اصلاحیه قانون برنامه بودجه سال نود و پنج در جلسه هفته آینده این کمیسیون خبر داد.
کد خبر: ۹۴۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰ - 05August 2016

۱۹ مرداد؛ حضور رئیس کل بانک‌ مرکزی در جلسه کمیسیون برنامه

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «شهباز حسن پور بیگلری»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی درباره دستور کار هفته آینده کمیسیون متبوع خود، اظهارکرد: بررسی اصلاحیه قانون بودجه سال 95 در دستور کار جلسه یکشنبه (17 مرداد) این کمیسیون قرار دارد.

وی افزود: در سفری که برخی از اعضای کمیسیون برنامه به اصفهان برای بازدید از این شهر داشتند، مقرر شد اصلاحیهای که  مرکز پژوهشهای مجلس در مورد قانون برنامه بودجه ارائه کرده است  به رأی اعضای کمیسیون گذاشته شود و در صورت تصویب، این گزارش برای بررسی به صحن علنی مجلس فرستاده میشود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: انتخاب 9 نفر از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه برای عضویت در کمیسیون تلفیق برنامه نیز در دستور کار روز یکشنبه(17 مرداد) این کمیسیون قرار دارد.

حسنپور تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده قرار است ولی الله سیف رئیس بانک مرکزی در جلسه روز سه شنبه(19 مرداد)  این کمیسیون حضور یابد.

منبع: تسنیم

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار