حضور خدام رضوی در زادگاه شهید کاوه

خدام رضوی در جمع مردم روستای شهیدپرور بیهود زادگاه شهید کاوه از توابع شهرستان قاینات حضور یافتند.
کد خبر: ۹۵۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵ - 08August 2016

حضور خدام رضوی در زادگاه شهید کاوه

به گزارش دفاع پرس از خراسان جنوبی، کاروان خدام رضوی که متشکل از چهار خادم و یک مبلغ است با همراه داشتن پرچم سبز رضوی عصر دیروز در میان استقبال پرشور مردم وارد شهر خضری دشت بیاض استان خراسان جنوبی شدند.

این کاروان در ابتدا به امامزاده عبدالله روستای کارشک در ۱۲ کیلومتری شهر خضری رفت که مردم با دود اسپند و ذبح گوسفند، استقبال کم نظیری از خدام حرم امام رضا(علیه السلام) کردند. مردم در این مراسم ضمن تبرک جستن به پرچم سبزرنگ رضوی، به زیارت بقعه متبرکه امامزاده عبدالله رفتند و دلهای خود را راهی صحن و سرای امام رئوف کردند.

همچنین کاروان خدام رضوی به روستای کرغند رفته و با ورود آنها گاز خانگی منازل مردم این روستا وصل شد.

سپس کاروان خدام رضوی در جمع مردم روستای شهیدپرور بیهود از توابع شهرستان قاینات حضور یافت. روستای بیهود زادگاه شهید کاوه و 60 شهید انقلاب اسلامی است و بیش از یک هزار نفر در آن ساکن هستند.

مردم این روستا با ذبح گوسفند و پخش شیرینی از خدام حرم رضوی استقبال گستردهای کردند. سفیران عشق بر سر مزار شهدای این روستا حاضر شده و با قرائت فاتحه یاد و نام شهدای انقلاب را گرامی داشته و به مقام شامخ آنها ادای احترام کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها