"سلیمان حیدری دلگرم" مسئول یادمان شهدای والفجر4 در گفتوگو با خبرنگار دفاع پرس اظهار داشت: در منطقهای که یادمان شهدای والفجر 4 واقع است در 2 مقطع زمانی در سالهای 62 و 64، 2 عملیات اجرا شد. این یادمان نیز به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آن عملیاتها برپا شده است.
وی افزود: این یادمان در ایام تابستان میزبان کاروانهای راهیان نور است و راویان مستقر در این یادمان به روایت حماسهها و رشادتهایی که در این منطقه حادث شده است، میپردازند.
حیدری دلگرم عنوان داشت: یکی از اهداف طرح خادمی شهدا آشناسازی خادمان با سبک زندگی شهداست از این رو برنامههای فرهنگی و تربیتی متعددی در کنار فعالیت خادمی زائران برگزار میشود.
در نوار مرزی مریوان در شمال و شمالغرب مریوان، دره شیلر که یکی از مناطق مهم مرزی میباشد، قرار دارد.
عملیات والفجر4 از دو محور بانه و مریوان برای آزادسازی این مکان توسط یگانهای مانوری سپاه لشکر 8 نجف، عاشورا، کربلا و امام حسین(ع) در سال 62 انجام پذیرفت که این مکان آزاد شد و در ادامه عملیات لشکر 27 محمد رسول الله(ص) تا ارتفاعات کانی مانگا پیشروی کرده و تلفات و خسارات سنگینی به ارتش عراق وارد کرد.
در این عملیات تعدادی از فرماندهان لشکر 27 محمد رسول الله(ص) عباس ورامینی(رئیس ستاد)، اکبر حاجیپور(فرمانده تیپ عمار)، مهدی خندان(معاون تیپ عمار)، علی اصغر رنجبران(معاون تیپ سوم ابوذر)، ابراهیم علی معصومی(فرمانده گردان کمیل) و مجید زادبود(جانشین اطلاعات) به شهادت رسیدند و زمینه برای عملیاتهای بعدی فراهم شد. این عملیات در زمانی انجام شد که در محورهای جنوبی امکان عملیات وجود نداشت و این امر باعث انهدام یگانهای عمدهای از ارتش عراق شد.
در ادامه تصاویری از این یادمان را میبینید:
انتهای پیام/211