به گزارش دفاع پرس از کرمان، آیین رونمایی از کتاب "بگو به جان امام"، با موضوع خاطرات زندگی شهید نوجوان "علی ایرانمنش" با حضور جمعی از مسئولین شهرستان، خانواده معظم شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس و اصحاب رسانه برگزار شد.
در این مراسم آذر همتی نویسنده کتاب "بگو به جان امام" اظهار داشت: در ایام ولادت حضرت زهرا(س)، به اتفاق خبرنگاران حوزه دفاع مقدس خدمت مادر شهید نوجوان علی ایرانمنش رسیدیم و خاطرات کوتاهی که توسط خواهر شهید جمع آوری شده بود را مشاهده و به پیشنهاد ایشان برای نگارش کتاب مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: خاطراتی که تا آن روز از شهید موجود بود، بسیار اندک بود و بعد از آن با تعدادی از همرزمان شهید مصاحبه انجام گرفت و پس از چند ماه کتاب «بگو به جان امام» آماده چاپ شد.
این نویسنده دفاع مقدس تصریح کرد: عنوان کتاب برگرفته از خاطره مادر شهید است که نقل کردند بار اول که شهید به جبهه رفت بعد از مدتی از پیرانشهر(درغرب کشور) تماس گرفت. به او گفتم علی جان! گوسفندی برایت نذر کردم؛ کی میآیی؟ گفت: اگر بیام شما نمی گذارید برگردم...گفتم اجازه میدهم دوباره برگردی. گفت "بگو به جان امام" اجازه میدهم؟ گفتم به جان امام اجازه میدهم دوباره برگردی.
همتی با بیان اینکه هنگام تدوین خاطرات، به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز با این جمله «بگو به جان امام» برابری نمیکند و همین عنوان را در نهایت برگزیدم اظهار داشت: این مسئله، اوج ولایتمداری و ولایتپذیری این نوجوان و مادر او است؛ نوجوانی که وقتی تنها 4 سال داشت پشت سر امام(ره) به نماز ایستاد.
وی پیرامون منطقهای که شهید در آنجا به شهادت رسید، گفت: شهید علی ایرانمنش در سال 59 و در اوج ناامنی و فعالیت گروههای ضد انقلاب و برای دفاع از نظام و امام(ره) عازم غرب کشور و شهر پیرانشهر شد که به گفته راویان، خالی از سکنه بوده و مردم به کوه و صحرا پناه بودند.
این فعال مطبوعاتی بصیرت و شناخت این نوجوان شهید را بیبدیل دانست و افزود: نقل است که شهید ایرانمنش دو ماه پس از اولین اعزام به جبهه، برای مرخصی عازم کرمان میشوند که ابتدا به تهران میروند؛ آنجا علی که ۱۵ سال داشته به همرزم خود پیشنهاد میدهد به دیدار آیت الله بهشتی در حزب جمهوری بروند و شهید بهشتی هم وقتی شرح حال آنان را فهمیده بود، گفته بود خوشحالم که امام(ره)چنین پاسداران و رزمندگانی دارد.
در این مراسم برادر شهید ایرانمنش، مطالعه زندگی و وصیت نامه شهدا را بسیار مهم و نیاز نسل جوان دانست و افزود: بازتعریف شخصیت جوانان فقط با مطالعه زندگی و وصیت نامه شهدا ممکن میشود و بایستی زوایای مغفول شهدا برای جوانان روشن شود.
محمدحسین ملکی، رئیس حوزه هنری استان در این مراسم بیان داشت: «بگو به جان امام» خاطره یکی از نوجوانان شهید استان و کسی است که سالهای آغازین جنگ در سن پایین او به عنوان یک نوجوان به فیض شهادت نایل آمده است.
در این مراسم از آذر همتی نویسنده کتاب "بگو به جان امام" تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/