به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «سید ابوالفضل رضوی»، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عصر شنبه در جمع مردم لنده در مسجد جامع این شهرستان افزود: طرح های راهسازی خوبی برای خروج از بن بست شهرستان لنده دردست اجراست.
وی اظهارکرد: در این سفر همه نیازها و مطالبات مردم برای رئیس جمهوری بیان خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت دولت تدبیر و امید از طرح های اقتصادی تصریح کرد: مشارکت مردم در طرحهای اشتغالزا و اقتصادی یک ضرورت است.
رضوی بیان کرد: مدیران ارزشمندی در سطح ملی از استان کهگیلویه وبویراحمد در حال خدمت هستند که نشان دهنده استعدادهای سرشار در این استان محروم است.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار بر توجه ویژه دولت برای توسعه لنده تاکید کرد.
عدل هاشمی پور عنوان کرد: توسعه معادن در این شهرستان نوپا می تواند بستر اشتغالزایی جوانان را نیز فراهم کند.
وی یکی از کمبودها و دغدغه های اصلی شهرستان لنده را نبود جاده دسترسی مناسب اعلام کرد.
هاشمی بیان کرد: لنده تنها شهرستان در کشور و این استان است که حتی یک کیلومتر جاده اصلی ندارد و تمام جاده های موجود و دسترسی در این شهرستان فرعی و روستایی هستند.
وی افزود: شهرستان لنده هم اکنون در بن بست قرار دارد و همین امر یکی از مهمترین عوامل توسعه نیافتگی این شهرستان محسوب می شود.
هاشمی بیان کرد: اتصال جاده دهدشت - لنده به محور ملی دهدشت - پاتاوه به طول 15 کیلومتر تا حدود زیادی این شهرستان را از بن بست خارج و راه توسعه این شهرستان را نیز هموار خواهد کرد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهرستان لنده در بسیاری از شاخص های توسعه ای وضعیت مناسبی ندارد گفت: توجه ویژه مسئولان و متولیان دولت تدبیر و امید برای بهبود شرایط و عبور از تنگناهای موجود در این شهرستان ضروری است.
طول راههای روستایی این شهرستان 276 کیلومتر است که تنها 91 کیلومتر از این راهها آسفالت است.
طول راههای فرعی شهرستان لنده 648 کیلومتر است که تنها 58 درصد آسفالته هستند.
شهرستان لنده با جمعیتی حدود 23 هزار نفر و 86 روستای دارای سکنه، دو بخش مرکزی و موگرمون و چهار دهستان در حدود 300 کیلومتری جنوب غرب یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد واقع شده است.
منبع: ایرنا