راهیان نور غرب و شمالغرب-79/ مسئول یادمان شهدای پادگان ابوذر خبر داد؛

انتشار کتاب «ابوذر، دژ استقامت و ایثار» در آینده‌ نزدیک

مسئول یادمان شهدای پادگان ابوذر از تالیف کتاب «ابوذر، دژ استقامت و ایثار» در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این کتاب در 350 صفحه و با شرح حوادث و معرفی شهدای شاخصی که در این پادگان حضور داشته‌اند، منتشر می‌شود.
کد خبر: ۹۶۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱ - 16August 2016

انتشار کتاب «ابوذر، دژ استقامت و ایثار» در آینده‌ نزدیک

سروان خداداد کمرخانی، مسئول یادمان شهدای پادگان ابوذر در گفتوگو با خبرنگار اعزامی دفاع پرس به راهیان نور غرب و شمالغرب اظهار داشت: پادگان ابوذر قدمتی 50 ساله دارد؛ که در سالهای 42 و 43 ساخته شد و به تیپ سوم کرمانشاه اختصاص یافت.

وی ادامه داد: این پادگان در 20 کیلومتری جنوب شرقی سرپل ذهاب واقع شده است و نام آن در ابتدا «شاهین» بود.

کمرخانی عنوان داشت: با شروع جنگ تحمیلی، خانوادههای کارکنان این پادگان از کوی سازمانی خارج شده و رزمندگان و نیروهای بسیج در ساختمانهای کوی سازمانی مستقر شدند.

مسئول یادمان شهدای پادگان ابوذر خاطرنشان کرد: در طول هشت سال جنگ تحمیلی، این پادگان در تدارک، پشتیبانی، مهماترسانی، سوخترسانی، کارهای امداد و درمان، طراحی عملیاتها و اعزام رزمندگان به محورهای عملیاتی نقش داشته است.

کمرخانی گفت: پادگان ابوذر چهار نقطه ویژه دارد؛ که اکنون تنها یک نقطه آن برای زائران قابل بازدید است. بیمارستان صحرایی حضرت ولیعصر(عج)، ساختمان سنگی که محل استقرار خلبانان هوانیروز همچون شهیدان شیرودی، کشوری، داورزاده، نجاتیان، سهیلیان و نژادرضایی بوده است و پدهای هلیکوپتر، سه نقطهای هستند که اکنون در بخش نظامی پادگان قرار دارند. 2 بلوک ساختمان در کوی سازمانی که بارها مورد اصابت بمبهای هواپیماهای عراقی قرار گرفته مورد بازدید کاروانها قرار میگیرد.

وی اضافه کرد: در کنار این ساختمانها، نمایشگاهی از ادوات و تجهیزات جنگی و ماکتی از عوارض منطقه برپا شده است.

مسئول یادمان شهدای پادگان ابوذر تصریح کرد: در اسفند سال 63، که نیروهای زیادی از ارتش، سپاه و بسیج، جهاد و عشایر در این پادگان مستقر و آماده اجرای عملیات در جنوب شهر سومار بودند، دشمن چندین بار این پادگان را بمباران کرد.

وی بیان کرد: آن روز پادگان به تلی از خاک و خون تبدیل شد و حدود 1200 نفر شهید و مجروح شدند. روستاهای اطراف این پادگان نیز خسارات فراوانی دیدند. البته این پادگان در طول جنگ بارها و بارها بمباران شده است؛ که مهمترین آن، در اسفند 63 رخ داد.

کمرخانی با بیان اینکه در این یادمان 2 راوی مستقر هستند، افزود: برای زائران مسابقه نیز برگزار میشود. همچنین در این پادگان پیکرهای مطهر 2 شهید گمنام به خاک سپرده شده؛ که هر سال مراسمی در بزرگداشت آنها برگزار میشود.

مسئول یادمان شهدای پادگان ابوذر از آمادهسازی کتاب معرفی این یادمان خبر داد و گفت: این کتاب روایتی از جبهه میانی دفاعمقدس با محوریت پادگان ابوذر است. معرفی شهدای شاخص، آمار و ارقام شهدا، حوادث و اتفاقات رخ داده در این پادگان، عملیاتها و تصاویر، بخشهای مهم این کتاب است. این کتاب در 350 صفحه و توسط نشر نماد اندیشه منتشر خواهد شد. برای تالیف این کتاب از 92 منبع و گفتوگو با افراد مطلع استفاده شده است.

انتهای پیام/ 211

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار