به گزارش دفاع پرس از خوزستان، در نشستی با حضور سردار علی پور مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان، مدیر روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار و مشاور فرهنگی مدیر کل و برخی رسانههای استان مراسم تجلیل از رسانههای فعال در حوزه دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم سردار علی پور با تبریک ولادت امام رضا(ع) و روز خبرنگار، اصحاب رسانه را پیشقراولان فرهنگی یک ملت دانست و گفت: رسالتی که بر دوش شما گذاشته شده رسالت انقلابی است.
وی با اشاره به اینکه، خبرنگاران با رفتن به دل خطرات، موضوعات ناب را کسب میکنند و به جامعه هدف میرسانند، افزود: این قشر با سختیها و دوندگیهای بسیاری مواجه است و در برخی مواقع مورد بیمهری واقع میشوند ولی اصحاب رسانه در همه میدانهای نبرد و عرصههای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی محکم ایستادهاند و وظایف خود را انجام میدهند.
سردار علی پور ثبت و ضبط تحولات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی و به ارث گذاشتن این فرهنگ و آثار آنها برای نسلهای آینده را دو مسئولیت بزرگ خبرنگاران در تمام صحنهها دانست و اضافه کرد: این دو رسالت و مسئولیت بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه جوانان امروزی به دنبال یک الگو و هویت میگردند و در برخی اوقات در شکل دادن این هویت سردرگم هستند، تصریح کرد: جوانان ما دنبال فرهنگی هستند که در دفاع مقدس توانست در مقابل تمام دنیا بایستد ولی ما نتوانستیم آنچه را که از آن دوران به جای مانده را به خوبی ارائه دهیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان، مقابله ملت ایران در برابر تمام دنیا را بزرگترین حادثه قرن دانست و با بیان اینکه ما از این حادثه سرافراز بیرون آمدیم، اذعان داشت: خوزستان طلایهدار بزرگترین حادثه قرن بوده است.
سردارعلی پور خاطر نشان کرد: هدف دفاع مقدس مدیریت انقلابی و جهادی بود که رزمندگان همه چیز را برای خدا در طبق اخلاص گذاشتند و در مقابل ظلم و جور ایستادند.
وی با تاکید براینکه نقطه به نقطه خوزستان از شمال و جنوب و شرق و غرب، درگیر جنگ بوده و شهر اهواز مرکز و ستاد مدیریت و پشتیبانی و فرماندهی جنگ بود، توضیح داد: چه کسی میداند که این اتفاقات در استان رخ داده و چقدر مستند و کتاب در این خصوص تهیه شده است؟
وی با اشاره به اینکه طرح سناریوی باغ موزه توسط مشاور ارائه شده است، ابراز امیدواری کرد که این پروژه با همکاری مسئولان و رسانهها به زودی اجرایی شود.
سردار علی پور با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس این استان باید فراملی باشد، یاد آور شد: ارثی که اصحاب رسانه از دوران دفاع مقدس به یادگار گذاشتند شامل آرشیو روزنامهها و صدا و سیما و... در باغ موزه نمایش داده میشود و باید در معرض دید جوانان و نسلهای آینده قرار بگیرد تا از اخبار و رویدادهای آن دوران با خبر شوند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان، با اشاره به اینکه مردم باید در موضوع دفاع مقدس مطالبهگر باشند و این کار باید از سوی اصحاب رسانه پیگیری شود، اضافه کرد: ما وامدار کسانی هستیم که در مقابل دشمن ایستادگی کردند و اگر آنها نبودند نمیتوانستیم مقاومت کنیم.
وی افزود: با توسعه و نشر فرهنگ، مفاهیم و ارزشهای دفاع مقدس در سطوح جامعه، غنابخشی و ارائه محصولات دفاع مقدس متناسب با ذائقه مخاطب، گفتمانسازی و معرفی اسوهها، الگوها و نمادهای دفاع مقدس در بین اقشار مختلف جامعه، توسعه ظرفیت محیطی مرتبط با دفاع مقدس، همراهسازی شبکههای اجتماعی و استفاده از ابتکارات و نوآوریها با استفاده از فناوریهای نوین و جاذبههای فرهنگی میتوان این میراث گرانبها را به نسلهای آینده انتقال داد.
در این نشست ابراهیم پودنچی مدیر روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت سالروز شهادت شهید صارمی، از تلاشهای شبانه روزی خبرنگاران به عنوان نخبگان فرهنگی استان تقدیر و خواستار تدوین نقش رسانههای استان در دوران دفاع مقدس شد.
مدیر روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار خوزستان با بیان اهمیت شأن و جایگاه رسانه در ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت، افزود: نسل آینده به دنبال حقایق دوران دفاع مقدس است که رسانهها این رسالت را به خوبی میتوانند انجام دهند.
سرهنگ علوانی مشاور فرهنگی مدیر کل حفظ آثار نیز در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار، خبرنگاران را منادیان وحدت برشمرد و اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله مقولههایی است که رسانههای استان باید برای آن برنامهریزی هدفمندی داشته باشند.
انتهای پیام/