به گزارش خبرگزاری دفاعمقدس، "معصومه سپهری" در نشست نقد و بررسی کتاب "لشکر خوبان" در کتابخانه امام خمینی(ره) قزوین گفت: زنده نگه داشتن یاد شهیدان به فرموده مقام معظم رهبری کمتر از شهادت نیست، چرا که راه و رسم شهادت راه عزت و نجات از اسارت نفس است.
وی افزود: رزمندگان هر لحظه با یاد مرگ همراه بودند که همین امر آنها را به درجهای از نیت خالص و صفای درونی رسانده بود که قابل وصف نیست. در دوران جنگ آینهای حماسی رو به روی تاریخ قد کشید و تصویری به طول هشت سال پایمردی و به عمق هزاران هزار لحظهی بیتکرار ایجاد کرد که هرچه درباره آن بدانیم و بشنویم باز هم کافی نیست.
سپهری خاطرنشان کرد: زمانی که دختری 20 ساله بودم برای یافتن هدف صحیح زندگی به دنبال حقیقت میگشتم که در این مسیر با لطف و عنایت خداوند و روح پاک شهدا، زندگی من با دفاع مقدس گره خورد که مایه افتخار و مباهات من در طول عمر است.
نویسنده کتاب لشکر خوبان اظهار کرد: نگارش این کتاب چند سال طول کشید من و آقای مهدیقلی رضایی میخواستیم با صداقت به عمق جنگ نگاه کنیم. نگارش این کتاب در سالهای 79-78 تمام شد که برای چاپ مسیر پنج ساله را طی کرد تا این که سال 84 به چاپ رسید، این کتاب یادی از نیروی اطلاعات و شناسایی لشکر 31 عاشورا است.
وی ادامه داد: آنها از سوی مهدی باکری، فرمانده لشکر به عنوان کدخداهای لشکر شناخته شده بودند و همواره در هر جا که نیاز بود حضور داشتند. ای کاش، قدمها و قلمهای ما به سراغ هر یک از این دلاورمردان برود و با آنها به گفتوگو بنشینند، چرا که آنها جنگ را در اوج مظلومیت به پیش بردند.
سپهری تاکید کرد: شهدایی چون حسین محمدیان، ابوالقاسم وطنپور و کریم وفا نیز از شهدایی هستند که شایسته است بیش از اینها شخصیت و ارزشهای وجودی آنها شناخته شود. روح این رزمندگان با شهادت و ایثار عجین شده و آمیخته شده بود. آنها انسانهایی بودند که با خودسازی و تهذیب نفس به این مقامات معنوی رسیدند، شهدا و رزمندگان افرادی بودند که دفاع از دین و سرزمین خود را بر تمامی علایق دنیوی و خانوادگی ترجیح داده و در این مسیر گران بهاترین سرمایه یعنی عمر خود را دادند.
وی در پایان با اشاره به تقریظ مقام معظم رهبری از کتاب لشکر خوبان یادآور شد: بی شک بدون حمایت و توجه ایشان و عنایت پروردگار ادامه این مسیر برای من ممکن نبود، چرا که با توجه ایشان انگیزه برای تحقیق و جستوجوی هرچه بیشتر در مورد شهدا و هشت سال دفاع مقدس در من افزایش یافت که امیدوارم در آینده فعالیتهای مفیدتری در این زمینه داشته باشم.
گفتنی است کتاب لشکر خوبان خاطرات مهدیقلی رضایی است که در 16 سالگی با دستکاری شناسنامهاش راهی جبهه و آنجا به معنی کامل کلمه بزرگ میشود و به عنوان یکی از نیروهای اطلاعات، حضور موثر و کار مهم و طاقت فرسای نیروهای واحد اطلاعات را در مراحلی که شاهد بوده، باز میگوید و همچنین از خاطرات ناب سردار لشکر عاشورا شهید مهدی باکری و دهها شهید دیگر سخن میگوید.