سردار شالیکار خبر داد؛

برگزاری یادواره سرداران و 323 شهید اطلاعات عملیات شمال کشور

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غدیر نیروی زمینی سپاه گفت: یادواره سرداران و 323 شهید اطلاعات سپاه 15 مهر ماه در شهرستان ساری برگزار می‌شود.
کد خبر: ۹۹۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۹ - 04September 2016

برگزاری یادواره سرداران و 323 شهید اطلاعات عملیات شمال کشور

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از مازندران، سردار علی شالیکار فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غدیر نیروی زمینی سپاه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری یادواره سرداران و 323 شهید اطلاعات عملیات شمال کشور (گیلان، مازندران و گلستان)، اظهار داشت: برگزاری یادواره شهدای اطلاعات در دیار علویان فرصتی است برای بازخوانی حماسه مردانی که امنیت و آسایش امروز ما مدیون فداکاری و ایثارگری آنان است.

وی افزود: بهترین روش مقابلهای با جنگ نرم دشمنان، یادآوری اقتدار و ایمان جوانانی است که در سختترین شرایط کشور اردوگاه کفر و شرک و نفاق را از دستیابی به کمترین موفقیت ناکام گذاشتند.

این فرمانده مازندرانی دفاع مقدس گفت: در شرایط فعلی به شدت محتاج بهرهگیری از تجارب سیستم اطلاعاتی دفاع مقدس هستیم؛ زیرا مجموعهای از معاندان انقلاب اسلامی با تمام قوا در منطقه پیرامون کشور ما فعال هستند.

سردار شالیکار در ادامه  بیان کرد: یادواره سرداران و 323 شهید اطلاعات عملیات شمال کشور روز پنجشنبه 15 مهر 95 با سخنرانی «سردار سلامی» جانشین فرمانده کل سپاه و مداحی مداح اهل بیت(ع) «حاج صادق آهنگران» و با اجرای «نظاماسلامی» ساعت 9 الی 14 بعد از ظهر در بوستان ملل شهرستان ساری برگزار میشود.

وی افزود: این یادواره با محوریت سرداران شهید منصور نبوی، حسن غفاری، محمدحسن طوسی، حسین املاکی و سیدمهدی نقیبیراد برگزار میشود.

سردار شالیکار در پایان از رسانههای گروهی خواست در انتقال حماسههای رزمندگان و سرداران عرصه اطلاعات عملیات به نسلهای فعلی و آینده بکوشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار