برگزاری دهمین همایش رابطین حفظ آثار استان مازندران در کلاردشت + تصاویر

دهمین همایش رابطین حفظ آثار شهرستان‌های استان مازندران با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران، فرماندار کلاردشت، معاونت فرماندار و رابطین شهرستان‌های استان مازندران برگزار شد.
کد خبر: ۹۹۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵ - 07September 2016

برگزاری دهمین همایش رابطین حفظ آثار  استان مازندران در کلاردشت + تصاویر

به گزارش دفاع پرس از مازندران، دهمین همایش رابطین حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستانهای استان مازندران با حضور سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مازندران، ایوب صالحی فرماندار کلاردشت، معاونت فرماندار و رابطین شهرستانهای استان مازندران در سالن اجتماعات فرمانداری کلاردشت برگزار شد.

سردار عبدالله ملکى با برشمردن یاد و خاطره شهدا و رزمندگان و ایثارگران، از اجرای برنامههای مختلف در سطح استان در هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: در این ایام همایش بزرگ پیشکسوتان نیروهای مسلح به تعداد ۷۰۰ نفر به میزبانی دانشگاه آزاد تنکابن برگزار خواهد شد.

در این همایش فرماندار کلاردشت ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر در همایش، اظهار داشت : یکی از مهمترین موضوعات کشور بعد از جنگ تحمیلی حفظ ارزشهای  اسلامی است و همه ما باید در حفظ این ارزشها تلاش کنیم، شهداء ما تمام هستیشان را دادند تا ما در امنیت و آرامش باشیم.

وی همچنین در خصوص یادمان شهدای گمنام، گفت: این یادمان شهدا زیبنده آنها  نیست و بنده اینگونه راضی نیستم، در جهت ساخت آن از طریق یک خیر پیگیر هستیم تا آنچه را که شایسته  نماد اسلامی است در جوار مزار شهدای گمنام شهرستان کلاردشت بنا شود.

در ادامه این مراسم کلنگ تکمیل یادمان شهدای گمنام کلاردشت با مساحت 400 متر مربع همراه با نمایشگاه حفظ آثار دفاع مقدس به زمین زده شد.

یادآور میشود حاج احمد علی حاج احمدی، خیر کلاردشتی مبلغ یک میلیارد تومان جهت تکمیل ساخت این یادمان  اهدا کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار