به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حجت الاسلام صادق ابراهیمی در خطبه های نماز جمعه سبزوار افزود: آل سعود باید پاسخگوی جنایت خود در کشتار بی رحمانه حجاج باشد و کشورهای اسلامی نیز به این مسئله بی تفاوت نباشند و دولت عربستان را محاکمه کنند.
وی ادامه داد: آیین حج در دین اسلام واجب و مکه متعلق به همه مسلمانان جهان است و حکام آل سعود حق ندارند برخی مسلمانان را از جمله ایران و یمن از اعمال حج محروم کنند.
او گفت: حاکمان آل سعود گروههای تکفیری را پرورش می دهند تا در یمن، سوریه و برخی کشورهای اسلامی جنایت کنند.
وی افزود: فعالیتهای تروریستی آل سعود با همدستی قدرتهای غربی در جهت مقابله با انقلاب اسلامی است تا ندای جمهوری اسلامی ایران را خاموش کنند.
همچنین نمازگزاران سبزواری بعد از اقامه نماز جمعه با راهپیمایی از محل جایگاه نماز جمعه به سمت میدان امام حسین(ع) این شهر حرکت کردند.
این اجتماع با شعارهای 'مرگ بر امریکا، مرگ بر اسرائیل و 'مرگ بر آل سعود' جنایات آل سعود در حادثه منا و تجاوز به مردم مظلوم یمن را محکوم کردند.
منبع:ایرنا