همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر مطهر شهید خوشنام، ۲۱ ساله و از شهدای عملیات محرم در شرهانی، پس از تشییع باشکوه در فامنین، در بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) این شهرستان به خاک سپرده شد.
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر مطهر شهید خوشنام ۱۸ ساله و از شهدای عملیات والفجر مقدماتی در فکه، در اردوگاه فجر کمیته امداد امام خمینی(ره) همدان تشییع و به خاک سپرده شد.
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر مطهر شهید خوشنام دوران دفاع مقدس در فضایی آکنده از عطر ایمان، در بوستان سلامت شهر کرفس شهرستان درگزین تشییع و به خاک سپرده شد.
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر مطهر شهید گمنام در بوستان شهید «امیر امیرگان» کوی الوند همدان آرام گرفت و مردم شهیدپرور با حضور در مسیر تشییع، ارادت خود به فرهنگ ایثار و شهادت را نشان دادند.
مراسم تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) شهرستان فامنین باحضور پرشور مردم شهیدپرور این دیار برگزار شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان گفت: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر چهار شهید خوشنام دوران دفاع مقدس در بوستان شهید «امیرگان» شهرک الوند، اردوگاه فجر کمیته امداد، بوستان «سلامت» شهر کرفس و بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) فامنین آرام گرفت.
همزمان با ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در میان اشک و اندوه مردم مؤمن و ولایتمدار همدان تشییع شد.
نماینده ولیفقیه در استان همدان گفت: شهدا برای صیانت از ولایت جانفشانی کردند و سکوتشان امروز بلندترین پیام برای مسئولان، جوانان و آحاد جامعه است.
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، فضای میدان امام خمینی(ره) همدان معطر به حضور پیکر مطهر شهدای گمنام شد و مردم مؤمن و عزادار این شهر با چشمانی اشکبار، آیین تشییع این مهمانان آسمانی را برگزار کردند.
پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور پرشور مردم شهیدپرور همدان در میدان امام خمینی(ره) تشییع شد.
با حضور مردم مؤمن و شهیدپرور روستای دهلق شهرستان فامنین، فضای این دیار معطر به عطر حضور شهید خوشنامی شد که پس از سالها غربت، بر دستان اهالی با شور، اشک و دلدادگی به مقام شهید تشییع شد.
پیکر مطهر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس، امروز با حضور کارکنان و مردم، در ساختمان ستادی جمعیت هلالاحمر استان همدان مورد استقبال قرار گرفت و یاد و خاطره رشادتهای شهدای دفاع مقدس گرامی داشته شد.
مراسم وداع با شهید گمنام تازه تفحصشده در آموزشکده ملی مهارت دختران ملایر (کوثر) همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) برگزار شد.
همزمان با برگزاری یادواره شهید در دبستان شاهد شهید «محمد بهادربیگی» همدان، دانشآموزان و کارکنان این مدرسه با حضور پرشور، از پیکر پاک لاله خوشنام دوران دفاع مقدس استقبال کردند.
مردم شهیدپرور فامنین با حضور گسترده در میدان فرمانداری، از پیکر مطهر لاله گمنام دوران دفاع مقدس استقبال کردند.
مردم مؤمن و شهیدپرور فامنین با حضور گسترده در میدان فرمانداری، از پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس استقبال کردند؛ پیکری که قرار است روز (دوشنبه) سوم آذرماه، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، در این شهرستان تشییع و به خاک سپرده شود.
همزمان با ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س)، شهر صالحآباد میزبان یک شهید گمنام بود تا یاد و خاطره قهرمانان آسمانی خود را زنده نگه دارد.
بسیجیان شهرستان فامنین در دیدار با حجتالاسلام «علی غفاری» امام جمعه به مناسبت هفته بسیج، تجدید بیعت با ولایت و آرمانهای انقلاب اسلامی کردند و بر استمرار حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف نظام تأکید کردند.
آیین تشییع لالههای گمنام در روستای رباط شورینِ شهرستان همدان، در فضایی آکنده از عطر ایثار برگزار شد و اهالی مؤمن روستا با چشمانی اشکبار و دلهایی سرشار از ارادت، با شهدای بینام و نشان دفاع مقدس وداعی عاشقانه کردند.
مراسم استقبال و تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در شهر دمق، شهرستان رزن با حضور مردم شهید پرور این دیار برگزار شد.