در گفتگو با سرپرست تیم منتخب کوهنوردی نیروی زمینی سپاه عنوان شد

صعود موفقیت‌آمیز کوهنوردان پاسدار به بینالود آزمونی برای فتح "مراپیک" هیمالیا

دبیر هیأت کوهنوردی نیروی زمینی سپاه، با اشاره به صعود زمستانی کوهنوردان پاسدار به ارتفاعات بینالود گفت: صعود به بینالود در سخت‌ترین شرایط ممکن انجام شد، به طوری که آمادگی کوهنوردان ما به صد در صد رسیده و حالا می‌توانیم با قوت و قدرت به هیمالیا سفر کنیم.
کد خبر: ۱۰۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰ - 22January 2014

صعود موفقیت‌آمیز کوهنوردان پاسدار به بینالود آزمونی برای فتح

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، نیروی زمینی سپاه در سالهای اخیر نام خود را در زمره طلایهداران کوهنوردی نیروهای مسلح نهادینه و دل "حاج حسن تهرانی مقدم" به عنوان رئیس هیئت سابق کوهنوردی سپاه را که دوست داشت روزی پیشرفت و موفقیت سپاه را در عرصه کوهنوردی ببیند، شاد کرده است.

شهید تهرانی مقدم روزی به این میاندیشید که پاسداران ما میتوانند به یک قدرت اول در ورزش کوهنوردی تبدیل شوند و امروز آن اتفاق بزرگ در نیروی زمینی سپاه رخ داده و کوهنوردان پاسدار پس از فتح قلههایی همچون دماوند، توچال، سهند، سبلان، الوند، آزادکوه، شیرکوه، علم کوه، هزار کرمان و بینالود، در نیمه دوم فرودین ماه سال آتی، نسبت به فتح قله "مراپیک" که ارتفاع آن به بیش از 6 هزار متر میرسد اقدام خواهند کرد.

قله 3350 متری بینالود مقصدی بود که کوهنوردان نیروی زمینی سپاه به مناسبت هفته وحدت برای آخرین آزمون و قطعی شدن حضور 14 نفر در اعزام خارج از کشور رهسپار آن شدند.

سرهنگ پاسدار بهروز ارشی، سرپرست تیم منتخب کوهنوردی نیروی زمینی سپاه در اینباره به خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس گفت: پس از فتح چند قله مهم کشور، بینالود سختترین کوهی بود که زبدگان نیروی زمینی آن را پیمودند. در حالی که پیشبینی میشد صعود کمتر از پنج ساعت طول بکشد اما به دلیل وضعیت نامناسب جوّی، قله بینالود 10 ساعته فتح شد.

وی با اشاره به وزش باد شدید در دقایق ابتدایی صعود به بینالود اظهار کرد: وزش شدید باد در بینالود باعث شد تا کوهنوردان ما به سختی حرکت کنند. به طوری که در همان ساعات ابتدایی حرکت، مجبور شدیم در مقرّ شهید ایمانی پناه بگیریم و به محض آرام شدن به حرکتمان ادامه دهیم.

ارشی در پاسخ به این سوال که آیا برای افزایش آمادگی ورزشکاران، کارگاههای آموزشی در نظر گرفته بودید یا خیر، تصریح کرد: در جریان صعودهای گذشته هم کارگاهها و دورههایی به منظور ارتقاء آمادگی جسمانی کوهنوردان برگزار شد و در بینالود هم کارگاه برف و یخ، صعود و فرود با طناب در شیب و همچنین آموزش تعادل در ارتفاع تحت نظر یکی از مربیان کارکشته که صعودهای متعددی به کوههای ایران و همچنین چند فتح قله خارج از کشور را هم در کارنامه خودش دارد انجام شد. کارشناسان ما اعتقاد دارند این آموزشها تکمیل کننده و به جا هستند و در ارزیابی و انتخاب اعضای تیم منتخب صعود به هیمالیا نیز بسیار تأثیرگذار بودند.

سرپرست تیم منتخب کوهنوردی نیروی زمینی سپاه در خصوص حضور سردار عراقی به عنوان مهمان در این صعودها، افزود: خوشبختانه جانشین نیرو علیرغم جانبازی به ورزش کوهنوردی اهمیت خاصی میدهند و حضورشان همواره موجبات دلگرمی کوهنوردان را فراهم میکند؛ پا به پای ما از ارتفاعات بالا میروند و موانع و مناطق صعب العبور را پشت سر میگذراند و به واقع آمادگی و این روحیه مضاعف کوهنوردان زبده نیرو را مدیون حضور ایشان هستیم.

دبیر هیأت کوهنوردی نیروی زمینی سپاه در پاسخ به این سوال که بینالود زمینه حضور تیم کوهنوردی را فراهم کرد یا باز هم نیاز به اردوی آمادگی دارید، خاطرنشان کرد: خوشبختانه ستاد کل نیروهای مسلح با صعود تیم منتخب کوهنوردی به قله مراپیک هیمالیا در نیمه دوم فروردین ماه سال آتی موافقت کرده و 2 اردو به منظور صعود به قله دماوند پیشبینی شده است؛ یکی نیمه دوم بهمن و دیگری دهه سوم اسفند تا همهوایی و صعود به ارتفاع بالای 4 هزار متر در میان کوهنوردان شکل بگیرد. همچنین توقع داریم برای این صعود مهم، بسیار حرفهای و سخت تجهیزات لازم برای 14 ورزشکار تهیه شود.

نظر شما
پربیننده ها