سردار حسین صالحی اصل تاکید کرد

لزوم ترویج فرهنگ بسیجی در بین زنان و دختران

معاون بسیج ستاد کل نیروهای مسلح گفت: باید فرهنگ بسیجی را در میان زنان و دختران به عنوان تربیت کننده نسل‌ها گسترش داد تا این فرهنگ در سطح جامعه ترویج یابد.
کد خبر: ۱۰۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷ - 29January 2014

لزوم ترویج فرهنگ بسیجی در بین زنان و دختران

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، مریم مجتهدزاده، رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با سردار حسین صالحی اصل، معاون بسیج ستاد کل نیروهای مسلح دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار سردار حسین صالحی اصل با ابراز خرسندی از تأسیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع  مقدس اظهار کرد: از نظر سیاسی و مبانی دینی باید دو شرط اساسی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب را در مورد پرورش دانشجویان به کار بگیریم، به گونه ای که با داشتن فهم و درک سیاسی، سیاست زده نشود.

وی با تاکید بر کادر سازی در جبهه فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس که مورد عنایت مقام معظم رهبری است، گفت: باید با تحلیل قوی در بزنگاهها و شرایط بحرانی، درست، به موقع و موثر عمل کرد.

سردار صالحی اصل با بیان ضرورت تولید تفکر بسیجی، تشکیل اتاق فکر در حوزه زنان و خانواده را پیشنهاد کرد.

وی با اشاره به اینکه زنان در مبارزات مستقیم و غیر مستقیم هم در انقلاب و هم در دفاع مقدس نقش بی بدیلی داشتند، تدبیر تاسیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس را بسیار ارزشمند دانست و تعامل بسیج ستاد کل نیروهای مسلح  با این سازمان را ضروری و مفید ارزیابی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد تفاهمات و همکاری های فی مابین بتوانند در ترویج فرهنگ بسیجی به ویژه در میان زنان و دختران به عنوان تربیت کننده نسل ها و به تبع آن جامعه موثر باشد.

در این دیدار مجتهدزاده با اشاره به اینکه بعضی از فرمایشات مقام معظم رهبری از جنس راهبرد و برخی از جنس برنامه است، اظهار داشت: دغدغه ایشان برای نشر، ایمان آفرینی، فرهنگ سازی، پیوند خانواده و هویت دینی ارزشمندترین دستورالعمل است که در همه زمینه ها باید سرلوحه فعالیتها قرار گیرد.

مجتهدزاده با بیان اینکه دفاع به برهه خاصی تعلق ندارد؛ بر برگزاری نشست های آزاد اندیشی در جهت رفع شبهات و به کارگیری شیوه جدید در دفع نقشه های شوم دشمن در زمینه جنگ نرم تاکید کرد.

وی با تاکید بر ضرورت انتقال تجارب دوران دفاع مقدس به نسل جوان با شیوه های جدید، خاطرنشان کرد: شناسایی صاحبنظران عرصه هنر و ادبیات و بهره مندی از توان تخصصی آنان برای معرفی درست و موثر نقش زنانی که مستقیما در جریان دفاع مقدس حضور داشته اند، بسیار حائز اهمیت است.

مجتهد زاده تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری، ترویج تفکر بسیجی در جامعه را به منظور شناساندن نقش زنان، مادران، همسران و دختران شهدا و ایثارگران در دفاع مقدس و در حوزه شعر دفاع مقدس از اولویتهای سازمان اعلام کرد.

رئیس سازمان نشر آثار وارزشها ی مشارکت زنان در دفاع  مقدس بر ارائه الگوی سوم زن که نه شرقی است و نه غربی بلکه ضمن پاسداشت سنگر خانواده، در عرصه های سیاسی و اجتماعی نیز سنگر سازی کرده و فتوحات بزرگی را به ارمغان می آورد، تأکید کرد.

در این دیدار اجرای طرح میعادگاه دختران جوان، تجلیل از راویان دفاع مقدس و ایجاد قرار گاه فرهنگی ویژه بانوان پشنهاد شد.

نظر شما
پربیننده ها