به گزارش دفاع پرس از زنجان، حجتالاسلام علی متین با بیان اینکه یکی از آموزههای دینی ما آماده شدن در مقابل دشمن است اظهار داشت: یکی از مصادیق آمادگی دفاعی در مقابل دشمن برگزاری رزمایشهای مختلف بوده که در حقیقت برگزاری این رزمایشها منتقل کننده فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی افزود: اگر ما بتوانیم به واسطه برگزاری رزمایشها آنچه که در دفاع مقدس و در دهه 60 اتفاق افتاد را به دهه 90 منتقل کنیم هم از جهت نظامی در برابر دشمن قدرت خود را نشان دادیم و هم میتوانیم آن مدیریت جهادی را که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند را به تمام ادارات، دانشگاهها، شهرها و روستاها وارد کنیم تا به واسطه آن جامعه خود را بهتر اداره کنیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با بیان اینکه اگر دشمنان نمیتوانند به کشور ما حمله کنند به دلیل آمادگی کامل نیروهای مسلح است، گفت: این موضوع نشانگر این است که ما توانستیم فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت را همچنان در مملکت خودمان زنده نگه داریم.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد آمادگی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی قبل از عید غدیر حرف عدهای که میگویند ما باید تجهیزات نظامی و آمادگی نظامی آنچنانی نداشته باشیم را غلط دانستند.
حجتالاسلام متین بیان کرد: اگر ما مانند آلمان و ژاپن آمادگی نظامی نداشته باشیم کشور توسری خوری خواهیم داشت که از جهت قدرت حرفی برای گفتن ندارد.
وی با بیان اینکه ما تنها 1.8 درصد از بودجه خود را بر روی مسائل دفاعی هزینه میکنیم، گفت: با این حال ما به رشد چشمگیری در مسائل دفاعی دست یافتیم و دشمن نیز به دلیل قدرت دفاعی توان حمله ندارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان اظهار داشت: طبق نظر مقام معظم رهبری بحث دفاع باید ادامه داشته باشد و نیاز است ما تجهزاتی که لازم را آماده کنیم.
وی با اشاره به نقش طلاب و روحانیون در دوران دفاع مقدس عنوان کرد: در این دوران روحانیون وظیفه پیغمبر اکرم(ص) که دعوت برای دفاع بود را به زیبایی انجام دادند.
متین به نقش روحانیونی همچون عبدالله میثمی اشاره کرد و گفت: اگر یک روحانی به معنای واقعی روحانی باشد رزمندگان را به خداوند متعال متصل میکند که در این راستا رزمندگان از یک منبع نامحدود برخورد میشوند.