معاون وزیر کشور:

آماده برگزاری یک سوم انتخابات آینده به صورت الکترونیکی هستیم

قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه ستاد انتخابات کشور از آذر امسال فعالیت خود را آغاز می کند، گفت: وزارت کشور آمادگی دارد یک سوم انتخابات آینده را به صورت الکترونیکی برگزار کند.
کد خبر: ۱۰۷۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴ - 04October 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمدحسین مقیمی سه شنبه در حاشیه همایش فرمانداران و بخشداران خوزستان در تالار امام رضا (ع) شهرک نفت اهواز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: آمادگی داریم که یک سوم انتخابات را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم و برای همین منظور کارشناسان وزارت کشور و شورای نگهبان در حال بررسی طرح هستند.
 
وی افزود: ستاد انتخابات کشور از اواخر آذر امسال فعالیت رسمی خود را آغاز می کند اما از هم اکنون کارهای مقدماتی، تدارکات و آموزش مجریان انتخابات در حال انجام است.
 
مقیمی همچنین درباره فرمانداران غیرهمسو با دولت اظهار کرد: سیاست دولت این است که از کسانی که برنامه های دولت را قبول داشته و کارآمد بوده، و برنامه های دولت را اجرا کنند، استفاده کند.
 
وی با بیان اینکه در زمینه انتخابات با فرمانداران تعارف نداریم تاکید کرد: فرمانداران ما در انتخابات گذشته به درستی عمل کرده و مشکلی نداشتند و امیدواریم در انتخابات آینده نیز به همین صورت باشد.
 
مقیمی در ادامه درباره اعتراض برخی فعالان سیاسی خوزستان نسبت به آنچه تبعیض در انتصاب برخی مدیران عنوان شده گفت: این مسائل در استان هایی که دارای تنوع قومی هستند وجود دارد البته در انتخاب مدیران شایسته سالاری مدنظر است و از همه قومیت ها و مذاهب باید استفاده شود.
 
وی درباره تاخیر در پرداخت خسارت سیل و خشکسالی به کشاورزان و روستائیان و برنامه
دولت برای فقرزدایی از این مناطق نیز اظهار کرد: سیل در تعدادی از استان های کشور رخ داده و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و ستاد بحران کشور بر اساس اولویت و در حد اعتبارات نسبت به پرداخت آنها اقدام می کنند.
 
استاندار خوزستان نیز درباره پرداخت خسارت سیل و ریزگرد به خوزستان گفت: بیمه، خسارت های کشاورزان را تامین نکرده است.
 
غلامرضا شریعتی با بیان اینکه خسارت سیل و ریزگرد در لایحه دولت قید شده بود افزود: تصویب این اعتبارات با توقف یکماهه روبه رو شد اما قرار است تا هفته آینده به دولت ارسال و تصویب شود.
 
وی تاکید کرد: بر اساس پیگیری انجام شده خسارت سیل به هیچکدام از استان ها پرداخت نشده است.
 
بر اساس این گزارش، خوزستان از حدود یک دهه پیش با خشکسالی روبه رو شده و در بیشتر حوضه های آبی کشاورزان قادر به کشت نبودند. فروردین 94 و 95 نیز برخی شهرهای استان بر اثر وقوع سیل دچار خسارت جدی شدند. این مساله باعث شد کشاورزان تنها معیشت خود را از دست بدهند. فعالان اجتماعی مهاجرت روستائیان و حاشیه نشینی را از تبعات جبران نشدن این خسارت های طبیعی می دانند. یکی از اولویت های وزارت کشور امسال کاهش آسیب های اجتماعی اعلام شده است.
 
منبع: ایرنا

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار