سردار اشتری در نشست با سفرا خبر داد؛
کشف سالانه بیش از 500 تُن مواد مخدر/ مشارکت پلیس ایران در تامین امنیت المپیک ریو
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به افزایش تعاملات و ارتباطات پلیس جمهوری اسلامی ایران در حوزه بینالملل، گفت: در برگزاری مسابقات المپیک جهانی در برزیل جهت مشارکت در تامین امنیت مسابقات اقدام به اعزام تیم حرفهای از افسران پلیس کردیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی
دفاع پرس، سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی در هفتمین نشست نیروی انتظامی کشور با سفرا و کارداران مستقر در تهران که صبح امروز در هتل هما برگزار شد، اظهار داشت: این نشست همانند نشستهای گذشته بمناسبت هفته ناجا تشکیل شده که در سال جاری با شعار «همه با هم برای آرامش و امنیت» برگزار میشود.
وی افزود: یگانهای تخصصی ناجا در این هفته از فرصت بوجود آمده برای تعامل با نهادها، سازمانها و اقشار مردمی و همکاران بین المللی استفاده میکند.
سردار اشتری عنوان کرد: مهمترین هدف از برگزاری هفته نیروی انتظامی نمایش توانمندیهای پلیس، جلب اعتماد عمومی، مشارکت مردمی، افزایش امنیت و پاسخگویی به مطالبات مردمی است و در این رابطه از نظر دانشمندان، نخبگان و عالمان نیز استفاده میکنیم.
فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: در سایه تلاش مجاهدانه همکاران عزیز در سراسر کشور پهناور و با همکاری و مشارکت مردم امروز شاهد امنیتی فراگیر و پایدار در سطح کشور هستیم.
اشتری گفت: امروز با اقتدار و تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی گروههای تکفیری و ضدانقلاب توان نزدیک شدن به مرزها را ندارند و هر تحرکی از سوی آنان با پاسخ قاطع و به موقع ما روبرو خواهد شد. شهادت ماموران ما برای حفظ امنیت و اقتدار کشور خود گواه جانفشانی و شجاعت این عزیزان است که نوطئهها را خنثی کردهاند.
وی افزود: گسترش و تولید روزافزون مواد مخدر و جریانهای تروریستی در مرزهای کشورهای همسایه ایران موجب ناامنی و چالش در مرزهای کشور شده و جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند با اشراف اطلاعاتی و توسعه همکاریهای منطقهای و بین المللی با کشورهای همجوار با این تهدیدات مقابله نماید.
فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در سالهای اخیر ضریب امنیتی مرزهای خود را با استقرار یگانهای انتظامی، ساخت برجک، پاسگاهها و تقویت یگانهای مرزبانی و یگانهای احتیاط مرزی و با همکاری سایر نهادهای نظامی و امنیتی ارتقا داده است. سالانه بیش از 500 تن از انواع مواد مخدر توسط نیروی انتظامی در کشور کشف میشود و اغلب کشفیات در مرزها صورت میگیرد که این نشان دهنده اقدامات مؤثر و عزم جدی در مقابله با این پدیده شوم است.
وی اضافه کرد: به طوری که ضمن کشف 322 تن انواع مواد افیونی در شش ماهه نخست سال جاری، جمع آوری معتادان متجاهر در مدت مشابه نسبت به سال گذشته 31 درصد رشد داشته است.
سردار اشتری بیان داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی که در حوزه فرهنگ سازی فعالیت چشم گیری دارد تلاش نموده با کنترل رفتار رانندگان خطرات را کاهش دهد. این کنترل به قدری مناسب بوده که در سالهای اخیر تعداد تلفات کاهش یافته و با وجود افزایش 38 درصدی وسائل نقلیه و با افزایش سفرها مصرف سوخت، تصادفات، تلفات و مجروحان کاهش پیدا کرده است.
فرمانده ناجا گفت: جرائم جنایی، آدم ربایی، گروگان گیری، سرقت مسلحانه و تجاوز به عنف در سالهای اخیر روندی رو به کاهش داشته و کشف و توقیف محمولهها با رویکرد پروندههای بزرگ و باندی، افزایش قابل توجهی داشته است. در این راستا میتوان به افزایش 40 درصدی کشفیات کالای قاچاق طی این سال، در جهت تحقق شعار سال 95 «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» اشاره داشت.
وی افزود: در برخورد با سارقان و جرائم خشن توسط پلیس آگاهی، پروندهها در اسرع وقت و خارج از نوبت رسیدگی میشود که در این زمینه نیز با کاهش 4 درصدی جرائم مواجه میباشیم.
سردار اشتری تصریح کرد: استفاده از روشهای فنی و علمی موجب کارآمدی پلیس در حوزه کشف جرائم شده است و جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام مردمی، حافظ حقوق مردم بوده و خود را متعهد میداند که از مردم حمایت کند.
فرمانده ناجا گفت: پلیس تازه تاسیس فتا به خوبی توانسته خطرات این حوزه را کاهش دهد و بیش از 70 درصد جرائم سایبری را کشف نماید. اقدامات پلیس فتا در حوزه جرائم فضای مجازی در شش ماهه نخست امسال با 68 درصد رشد مواجه بوده است. جرائم حوزههای مختلف فضای سایبری رصد شده و پلیس فتا آمادگی کامل برای خدمت رسانی و مدیریت بر این فضا در سطح کشور و بین الملل دارد.
سردار اشتری به افزایش تعاملات و ارتباطات پلیس جمهوری اسلامی ایران در عرصههای دو جانبه اشاره کرد و افزود: به عنوان نمونه در برگزاری مسابقات المپیک جهانی در برزیل جهت مشارکت در تامین امنیت مسابقات اقدام به اعزام تیم حرفهای از افسران پلیس کردیم و همواره بر مشارکت در این گونه رویدادها تاکید داریم.
فرمانده ناجا به ضرورت بسیج همه کشورها برای ارتقاء امنیت با توجه به تحولات جهانی و رشد سریع تروریسم تاکید کرد و افزود: تزویر و دورویی آثار مخربی را برای همه به خصوص کشورهایی که ناامنی را در منطقه ترویج میکنند، دارد. حمایت از تروریستها شاید در کوتاه مدت برخی از منافع آنان را تامین کند؛ ولی در بلند مدت هزینههای گزافی را متحمل خودشان خواهند کرد.