امیر سرتیپ خلبان برخور در گفت‌وگو با دفاع مقدس عنوان کرد

پرواز نخستین جنگنده دوکابینه صاعقه در 29 فروردین 93

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش رزمایش مشترکی با سایر نیرو‌ها در اوایل سال آینده برگزار می‌شود و همچنین تلاش بر این است تا ۲۹ فروردین ماه سال آتی نخستین فروند جنگنده صاعقه دوکابینه پرواز عملیاتی خود را انجام دهد.
کد خبر: ۱۰۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱ - 04February 2014

پرواز نخستین جنگنده دوکابینه صاعقه در 29 فروردین 93

امیر سرتیپ "علیرضا برخور" جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس، با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی و نقش نیروی هوایی در دوران ۸ سال دفاع مقدس گفت: ۳۱ شهریور سال ۵۹ رسما جنگ آغاز شد و نیروی هوایی به عنوان اولین نیروی پر سرعت، دو ساعت بعد از حمله عراق با فانتومهایی از پایگاه بوشهر، تجاوز دشمن را پاسخ داد و کمتر از ۲۴ ساعت طرح البرز مطرح شد که در قالب آن ۱۴۰ فروند هواپیما به داخل خاک عراق رفتند؛ دهها هواپیما نیز وظیفه حمایت از این هواپیماها را برعهده داشتند که این اقدام تو دهنی سنگینی به دشمن متجاوز محسوب شد و یک حرکت نظامی فوقالعاده زیبا بود.

وی خاطرنشان کرد: در روزهای آغازین دفاع مقدس، هواپیماهای نیروی هوایی وظیفه تانکزنی را برعهده داشتند تا به دیگر نیروها فرصت دفاع از کشور را دهند و همچنین برخی از خلبانها که به عللی از نیرو خارج شده بودند با شروع جنگ برای دفاع از کشور فعالیت خود را آغاز کردند.

"جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش" با اشاره به شهادت چند تن از این خلبانها، یافتن پیکرهای این شهدا بعد از سالیان دراز و خاکسپاری آنها که چند ماه قبل در منطقه شمال غرب کشور صورت گرفت، افزود: نیروی هوایی با توجه به وضعیت تحریمهای اقتصادی و شرایط آن زمان به نحو احسن توانست وظیفه خود را انجام دهد.

"امیر برخور" با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس این نیرو توانمندیهای خود را باور کرد، گفت: بعد از دفاع مقدس نیز نیروی هوایی به خودباوری و سازندگی رسید و پرسنل فنی ما با این خودباوری به امر تجهیز، تهریزی، ساخت، تعمیر و تعویض قطعات پرداختند و به عنوان جهاد این راه را ادامه دادند.

وی عمده فعالیتهای این نیرو را بر مبنای ارتقای توان آموزشی عنوان و تصریح کرد: مثال معروفی است که هرچقدر در زمان صلح برای آموزش عرق بریزیم در زمان جنگ کمتر خون میدهیم.

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به اینکه این نیرو در مقابله با تحریمهای ۳۵ ساله علیه کشورمان نقش خود را به خوبی ایفا کرد، افزود: این تحریمها منجر به این شد که ما به خودباوری و خودکفایی برسیم و در این راه در کنار سایر نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران قدمهای موثری برداریم.

"سرتیپ برخور" با بیان اینکه ارزیابی و شناخت از قدرت سایر نیروهای هوایی در منطقه وجود دارد و ما آنها را بررسی میکنیم، افزود: در حال حاضر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه بسیار راحت حرف برای گفتن دارد، توانمند، قدرتمند و دارای جایگاه بسیار خوبی است.

وی با اشاره به پیشرفتهسازی هواپیماهای جنگی افزود: هر هواپیما با یک تفکر و کاربرد مورد نیاز تهریزی، ساخت و پیشرفتهسازی در تجهیزات اورهال شده و روزانه هواپیماهای نیروی هوایی ارزیابی و تجهیزاتشان به روز میشوند.

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: ارتقا و به روز رسانی قطعات، تسلیحات و تجهیزات جنگندههای نهاجا توسط وزارت دفاع، نیروهای دانشگاهی و دانشمندان کشورمان صورت میگیرد.

نظر شما
پربیننده ها